Spor
  • 20.9.2004 00:06

''DEPLASMANDA BERABERLİK İYİ BİR SONUÇ''

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, deplasmanda 32 bin seyirci önünde beraberliğin iyi bir sonuç olduğunu belirterek, ''Yenemiyorsan, yenilme'' dedi.
     Gürsoy, penaltı kaçırmış ve güzel oynayan bir takım olarak üzülmemenin elde olmadığını ifade ederek, ''Oyun ortadaydı. Biz daha iyi gibi göründük. Ancak beraberlik kötü sonuç değil'' diye konuştu.
     Hakan Şükür'ün penaltı kaçırmasıyla ilgili, ''Penaltıyı herkes kaçırabilir. Hakan 10 penaltı da kaçırsa değeri değişmez'' diyen
     Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, derbide kötü oynamadıklarını, ancak fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.
     Oktay, her geçen hafta takımın oturacağına inandığını belirterek, ''Hocamıza inanıyoruz, güveniyoruz. Lig bir maraton. Bugünkü maçtan oyun olarak memnunuz, neticeden memnun değiliz'' dedi.
     Derbi maçta Galatasaray'ın kazandığı penaltı atışını gole çeviremeyen Hakan Şükür, çok üzgün olduğunu ifade ederek, ''Camiamdan çok özür diliyorum. Futbolda böyle şeyler oluyor. Güzel pozisyonlar bulduk, ama kazanamadık'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:56

İLGİLİ HABERLER