Spor
  • 16.9.2024 15:56

Derrick Köhn'e 125 saniye yetti

Galatasaray'dan transfer son günlerine doğru Werder Bremen'e transfer olan Derrick Köhn, sonradan oyuna dahil olduğu deplasmanda golünü atarken Almanya'da büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Çalkantılı bir transfer dönemini geride bırakan Galatasaray'da takımdan ayrılanlardan biri de geçen sezon devre arasında transfer edilen Derrick Köhn olmuştu. 

 

Derrick Köhne 125 saniye yetti: Eski Galatasaraylı Bundesligaya damga vurdu

25 yaşındaki Gana asıllı Alman oyuncu, Bundesliga ekibi Werder Bremen'e 5.2 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderildi.

 

İKİ DAKİKADA GOLÜNÜ ATTI

İKİ DAKİKADA GOLÜNÜ ATTI

Köhn, Werder Bremen formasıyla ilk lig maçına Mainz karşısında çıktı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan yıldız oyuncu 67. dakikada oyuna girdi ve 69. dakikada 10 kişi oynayan takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Köhn'ün, Werder Bremen'e galibiyeti getiren golü Alman basınında geniş yankı uyandırdı. İşte yansıyanlar:

 

BILD: 125 SANİYEDE TARİHE GEÇTİ

BILD: 125 SANİYEDE TARİHE GEÇTİ

"Werder Bremen'den Derrick Köhn için ne ilk Bundesliga maçı ama. Galatasaray'dan son dakikada kiralanan oyuncu, Mainz'a 2-1 kaybedilen maçın 67. dakikasında Felix Agu'nun yerine oyuna girdi. Ve sadece 125 saniye sonra, Schmid'in harika bir kontra atağının ardından galibiyet golünü atan oyuncu olarak Werder tarihine geçti."

 

Derrick Köhne 125 saniye yetti: Eski Galatasaraylı Bundesligaya damga vurdu

"Köhn solda Felix Agu'ya yeni bir soluk getirdi, o da iyi oynadı. Son düdüğe kadar oyun dengede olsa da, her zaman cesurca ileriye çıkması dikkat çekiciydi."

 

SPORTSCHAU: SAHAYA GİRELİ İKİ DAKİKADAN AZ OLMUŞTU

SPORTSCHAU: SAHAYA GİRELİ İKİ DAKİKADAN AZ OLMUŞTU

"Werder Bremen, Mainz 05 karşısında yarım saat boyunca sayıca eksik olmasına rağmen yine de kazandı. Bu galibiyet, ilk maçında galibiyeti getiren golü atan yeni transfer Derrick Köhn sayesinde geldi. 69. dakikada bir kontra atağın ardından Mainz kalesinin önünde belirip galibiyeti getiren golü attığında sahaya çıkalı iki dakikadan az olmuştu. 25 yaşındaki Köhn, Ağustos sonunda Galatasaray İstanbul'dan Bremen'e transfer olmuştu. Bu onun ilk Bundesliga maçıydı."

 

NDR.DE: MÜKEMMEL BAŞLANGIÇ

NDR.DE: MÜKEMMEL BAŞLANGIÇ

"Köhn, yıkıma uğrayan Bremen için mükemmel bir başlangıç yaptı. Ancak Bremen on kişiyle ev sahibinin baskısını kontrol altına almakta çok daha iyiydi. Hepsi bu kadar da değildi. Son dakikada oyuna giren Derrick Köhn, 69. dakikada Bremen'i 2-1 öne geçiren kontra atağın ardından konuk ekip bloğundaki Bremen taraftarlarına bir tezahürat şansı verdi - Galatasaray İstanbul'dan kiralanan oyuncu için mükemmel bir başlangıç."

 

WERDER BREMEN: 125 SANİYEDE MUTLULUK

WERDER BREMEN: 125 SANİYEDE MUTLULUK

Kulübün resmi internet sitesinde Derrick Köhn'ün golünün ardından geniş bir yazı yayınladı. İşte o yazı: Derrick Köhn kendisini alkışlayan takım arkadaşlarına sarılmadan ve onları tebrik etmeden duramadı. Kazanan gülümsemesi sürekli yanıp sönüyordu. Böyle bir çıkış yapmasına şaşmamak gerek.

 

Derrick Köhne 125 saniye yetti: Eski Galatasaraylı Bundesligaya damga vurdu

"Yeni transferin Bundesliga'daki ve Werder Bremen'deki ilk maçında ilk golünü atmak için 'sadece' 125 saniyeye ihtiyaç duyması, bu hızlı kanat oyuncusunun imajına bir şekilde uyuyor."

 

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

'TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU'

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, attığı golle ilgili şunları ifade etti: "Çok güzel bir duygu. Kontra atakta el salladım ve bağırdım. Orada duruyordum ve topu içeri atabildim. Artık buna alışmam gerekiyor. Buraya gelmek ve böyle bir çıkış yapmak çok güzel. Tüylerim diken diken oldu!"

Güncellenme Tarihi : 16.9.2024 15:59

İLGİLİ HABERLER