Gündem
  • 16.8.2024 20:27

Dışişlerinden İsrailli Bakan'ın 'Erdoğan-Haniye' yalanına cevap!

Dışişlerinden soykırımcı İsrailli Bakan'ın 'Erdoğan-Haniye' yalanına yanıt: Dezenformasyon amaçlı bir iftiradır

Terör devleti İsrail'in soykırımcı Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, yeni bir provokasyona girişerek, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit İsmail Haniye'nin oğullarıyla ters düştüğü' iftirasını ortaya attı. Dışişleri Bakanlığı, Katz'ın paylaşımına ilişkin yaptığı açıklamada, "Dezenformasyon amaçlı bir iftiradır. Dikkatleri Gazze’de yaşanan soykırımdan uzaklaştırmayı amaçlayan bu yalanlar, Filistin halkına olan desteğimizi engelleyemeyecektir." denildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, "İsrail Dışişleri Bakanı, faşist bir yalancıdır." açıklamasında bulundu.

Gazze'deki soykırım saldırılarına devam eden ve tüm dünyadan yükselen 'ateşkes' çağrılarına kulak tıkayan terör devleti İsrail, dolaşıma soktuğu yalanlarla katliamlarını gizlemeye çalışıyor.

Klavye soytarısından yeni yalan!

Son olarak İsrail'in soykırımcı Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, yeni bir provokasyona girişerek, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit İsmail Haniye'nin oğullarıyla ters düştüğü' iftirasını ortaya attı.

Hamas lideri Haniye'nin Türk bankalarında parası olduğunu ve bu paranın Haniye'nin oğullarına verilmediğini öne süren Katz'a yanıt, Dışişleri Bakanlığından geldi.

Dışişlerinden Katz'ın 'Erdoğan-Haniye' yalanına yanıt

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Katz'ın sözlerinin 'dezenformasyon amaçlı bir iftira' olduğu vurgulanırken, "Dikkatleri Gazze’de yaşanan soykırımdan uzaklaştırmayı amaçlayan bu yalanlar, Filistin halkına olan desteğimizi engelleyemeyecektir." denildi.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Şehit İsmail Haniye’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan sosyal medya paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradır.

Dikkatleri Gazze’de yaşanan soykırımdan uzaklaştırmayı amaçlayan bu yalanlar, Filistin halkına olan desteğimizi…

"Faşist bir yalancı"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, "İsrail Dışişleri Bakanı, faşist bir yalancıdır." açıklamasında bulundu.


 

Güncellenme Tarihi : 16.8.2024 20:28

İLGİLİ HABERLER