Dünya
  • 14.8.2004 09:25

DÜNYANIN İLK UZAY TURİSTİNDEN ÜNLÜ MANKENLERE UZAYDA PARAYLA SEKS TEKLİFİ!...

Uzayda seks teklifi

Dünyanın ilk uzay turisti olan ABD'li Dennis Tito'dan ahlaksız teklif... Ünlü işadamı, kendisiyle uzayda seks yapan mankene 3 milyon dolar verecek.

Dennis Tito, gençlik hayalini gerçekleştirmek için 50 milyon doları gözden çıkarttı.

Bu kadarına da pes doğrusu... Uzaya giden ilk turist olarak tarihe geçen ABD'li zengin Dennis Tito'dan, çılgın ve bir o derece de ahlaksız teklif... 60 yaşındaki adam, ikinci defa uzaya gitmek istiyor. Ancak Tito, ikinci uzay seyahatinde dünyaca ünlü bir mankenle seks yapmak istediğini açıkladı.

İsimler saklanıyor
İsimleri belirtilmeyen ancak aralarında ABD'li Carmen Electra ve Brezilyalı lolita manken Adriana Lima'nın da bulunduğu iddia edilen 5 mankenden biri, bu teklifi kabul edecek olursa, tam 3 milyon dolar (yaklaşık 4 trilyon 400 milyar lira) kazanacak. Daha önce 20 milyon dolar vererek Rus uzay istasyonu UUİ'de bir süre kalan Tito, bu hayalini gerçekleştirebilmek uğruna, yaklaşık 50 milyon dolarlık bir servet harcayacak.

'Tehlikeli olabilir'
Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Tito'nun bu isteğinin kabul edilmeyeceği görüşünde. Doktorlar, Tito'nun bir daha uzay seyahati programında yer almasının sağlığı açısından tehlikeli olabileceğini ifade ediyor. Tito ise, son derece sağlıklı olduğunu belirterek, "Uzayda seks yapma fikri, gençliğimdeki hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum" diyor. Adriana Lima

takvim

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:44

İLGİLİ HABERLER