Gündem
  • 4.2.2024 23:26

Ebu Ubeyde : Yakın mesafeden 15 İsrail askerini öldürdük

Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde,  direniş savaşçılarının İsrail işgal güçleriyle çatıştığını ve yakın mesafeden 15 askerin öldürüldüğünü söyledi.

"Son birkaç gün içinde El Kassam güçleri 43 İsrail askeri aracını tamamen veya kısmen imha etmeyi başardı;" Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeida Pazar günü yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Güçlerimiz, yakın mesafeden 15 Siyonist askeri öldürdüklerini doğruladı, ayrıca bir İsrail subayı ve bir asker de El Kassam keskin nişancıları tarafından öldürüldü."

Kassam sözcüsü ayrıca şunları söyledi: "Güçlerimiz, El Kassam güçlerinin Siyonist saldırganları roketler, havan topları, anti-zırh teçhizatı ve diğer silahlarla hedef aldığı 17 farklı askeri operasyonda İsrail ordusunun düzinelerce mensubunu öldürdü ve yaraladı. "

"El-Kassam güçleri ayrıca bir tünelin girişini havaya uçurarak bir grup düşman askerini pusuya düşürdü; Mücahidlerimiz, 4 İsrail İHA'sını ele geçirerek, savaşın tüm cephelerinde askeri üslerine havan toplarıyla saldırdı; ayrıca yoğun bir roket bombardımanı gerçekleştirdiler. Tel Aviv ve çevresi" diye tamamladı 

Güncellenme Tarihi : 4.2.2024 23:30

İLGİLİ HABERLER