Spor
  • 3.1.2022 21:29

Edin Visca Trabzonspor'a transfer oldu

Devre arasının en dikkat çekici transferi açıklanıyor

Devre arası transfer döneminin en merak uyandıran olayı Edin Visca'nın hangi takıma transfer olacağıydı. Başakşehir'de gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Boşnak futbolcunun kısa süre içerisinde Trabzon'a gelerek Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Edin Visca, Başakşehir'de Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Trabzonspor, Fildişili futbolcu Kouassi'nin ardından Başakşehirli Edin Visca'nın transferini de bitirdi. Bordo mavililerin Boşnak futbolcunun kulübü Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Ailesinin İstanbul'da yaşamayı istediği bilinen Visca'nın Abdullah Avcı ile yaptığı konuşma sonrasında kararını Trabzonspor'a transfer olmaktan yana kullandığı öğrenildi.

Mali detaylarla ilgili bilgilerin önümüzdeki saatlerde netleşmesi beklenen transferde Visca'nın eski hocasıyla bir araya gelme isteği ve Trabzonspor'un ligdeki durumunun belirleyici olduğu aktarıldı.

Öte yandan Başakşehir'in Visca'nın takımdan ayrılması sebebiyle Galatasaray'dan Feghouli'nin transferi için görüşmelere başladığı ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 3.1.2022 20:31

İLGİLİ HABERLER