Gündem
  • 26.9.2024 22:34

El Kassam Tugayları, İsrail araçlarından oluşan bir konvoyu hedef aldı

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyinde Refah'ın doğusunda İsrail araçlarından oluşan bir konvoyu hedef alıyor

El Kassam, Refah'ta işgal araçlarının yer aldığı bir konvoya hassas bir pusu kurarak saldırdı: İşgalci güçlerin ikmal hattını hedef aldı.

Hamas hareketinin askeri kanadı El Kassam Tugayları, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta işgal araçlarından oluşan bir konvoyun pusuya düşürüldüğünü duyurdu.

El Kassam Tugayları, savaşçılarının İsrail araçlarından oluşan bir konvoyu, Refah'ın doğusundaki saldırgan güçlerin ikmal hattında dikkatle hazırlanmış bir pusuya düşürmeyi başardığını söyledi.

Açıklamaya göre savaşçılar, Al-Yassin 105 mermileri ve gerilla eylem bombalarıyla doğu George Kavşağı'nı geçerken 3 D9 askeri buldozeri ve iki Merkvah tankını hedef aldı.

Dün Pazar günü Refah'taki El Kassam operasyonları

Dün Pazar günü El Kassam Tugayları, üst üste beşinci ay boyunca Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'a giren işgal güçlerine karşı bir dizi operasyon başlattı.

El Kassam, Refah'ın doğusundaki El Şoka bölgesinde şok cihazına sahip bir "Merkvah" tankını ve "Tandum" mermisine sahip bir askeri buldozeri hedef aldığını söyledi.

Ayrıca İsrail piyade birliklerinin de televizyon bombasıyla hedef alınarak aynı bölgede öldürüldüğü ve yaralandığı duyuruldu.

Güncellenme Tarihi : 26.9.2024 23:00

İLGİLİ HABERLER