Medya
  • 10.6.2022 09:59

Erdoğan Yunanistan'a vurdu tepkisi Nevşin Mengü'den geldi

Başkan Erdoğan'ın resti dünyada büyük yankı uyandırdı! Nevşin Mengü'yü rahatsız etti

Başkan Erdoğan'ın EFES 2022 tatbikatındaki Yunanistan mesajı dünyada büyük yankı uyandırdı. Gazeteci Nevşin Mengü'nün Başkan Erdoğan'ın sözleri sonrası yaptığı paylaşım tepkiyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Ege Bölgesi'ndeki en büyük birleşik müşterek fiili atışlı arazi tatbikatı EFES 2022'nin "Seçkin Gözlemci Günü"ne katıldı.

Başkan Erdoğan, Yunanistan'ın provokasyonlarıyla ilgili tarihi mesajlar verdi.

Yunanistan'a çok sert uyarılarda bulunan Erdoğan, ''Ülkelerinin kaynaklarını, enerjilerini ve vakitlerini asla güçlerinin yetmeyeceği hayallerle heba edenler, tarih önünde bunun hesabını mutlaka verecektir. Bu vesileyle bir kez daha Yunanistan'ı, gayriaskeri statüdeki adaları silahlandırmaktan vazgeçmeye, uluslararası anlaşmalara uygun davranmaya davet ediyoruz. Şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum. Özellikle bu millet kararlıdır ve bu millet bir şey söylerse ardını da takip eder.'' ifadelerini kullandı.

NEVŞİN MENGÜ'DEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada büyük yankı uyandırırken, Nevşin Mengü'nün paylaşımı büyük tepkiyle karşılandı.

Mengü paylaşımında, ''Her haftaya bir gerginlik. İsveç Finlandiya kesmedi, Suriye verelim. Suriye olmadı Yunanistan'dan devam.'' ifadelerine yer verdi.
Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı Mengü'nün paylaşımına tepki gösterdi.

Türkiye'den yana değilsen kimden yanasın Nevşin Mengü? Finlandiya'dan mı  Yunanistan'dan mı?

Güncellenme Tarihi : 10.6.2022 10:32

İLGİLİ HABERLER