Gündem
  • 28.4.2023 23:08

Erdoğan'dan petrol müjdesi.. Yakında açıklarız

Başkan Erdoğan'dan 'petrol' açıklaması! Uzak olmayan günlerde kavuşacağız

Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açıldı. Törende Başkan Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Doğal gazın ardından bir müjde de 'petrol' için veren Başkan Erdoğan, "Kendi doğal gazımıza kavuştuk, ihtiyacımızı görecek kadar petrole kavuşacağımız günleri de çok uzak olmayan bir tarihte inşallah hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açıldı. Törende Başkan Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Adana çevre yolu adeta şehirçi yol haline geldi. Bu kapsamda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü de bugün hizmete açıyoruz. Adana'nın kuzey bölgesindeki stadyum, şehir hastanesi ile şehrin diğer yakasındaki ulaşım kısalacaktır.

Bu eseri şehirmize kazandıran bakanlığımızı, yüklenici firmayı tebrik ediyorum.

Milletimiz geçmişte yaşadığı geri kalmışlık, zulüm günlerinden bıkmıştı.

Adana'da artık tüm vaktini ve enerjisini güvenli ve huzurluğu geleceği için yaşamak istiyor. Biz yaptığımız her yatırımla, Adana'ya işte bu hakkını teslim etmek mecburiyetindeyiz.

Altyapı olmadan, yatırım ve üretim olmayacağını bilen milletimiz, 21 yıldır bize hep destek verdi. Siz doğru olursanız, Hakk'a uygun çalışırsanız, Allah da önünüze nice fırsatlar çıkarıyor.

Milletimizin bu gayreti gördüğünden, takdiri ona göre yapacağından en ufak şüphe duymuyoruz.

PETROL AÇIKLAMASI
Kendi doğalgazımıza kavuştuk, ihtiyacımızı görecek kadar petrole kavuşacağımız günleri de çok uzak olmayan bir tarihte inşallah hep birlikte göreceğiz.

SOYLU GABAR'DA ÇOK BÜYÜK BİR REZERV BULDUK DEMİŞTİ
 

Geçmişte Gabar Dağı'nda terörist olduğunu şimdi ise petrol olduğunu söyleyen Bakan Soylu, 'Şimdi yeni bir kuyu açıldı. Adı Gabar-1 Kuyusu. Amerika duysa üzülecek. Hem de rezervinin çok büyük olduğu tahmin ediliyor” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Balat Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Soylu, "Geçmişte Gabar Dağı'nda terörist vardı. Şimdi ne var biliyor musunuz? Şimdi, petrol çıktı" dedi.

AMERİKA DUYSA ÜZÜLECEK! YENİ BİR PETROL KUYUSU AÇILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Balat Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Soylu, "Geçmişte Gabar Dağı'nda terörist vardı. Şimdi ne var biliyor musunuz? Şimdi, petrol çıktı. Hem de günde 8 bin 900 varil üretiliyor. Şunu da söyleyeyim. Şimdi yeni bir kuyu açıldı. Adı Gabar-1 Kuyusu. Amerika duysa üzülecek. Hem de rezervinin çok büyük olduğu tahmin ediliyor" dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.4.2023 23:43

İLGİLİ HABERLER