Asayiş
  • 5.9.2023 23:55

Eşini ve kayınvalidesini öldüren çatlak Hasan video yayınladı

Karabük'te Hasan Küçükyılmaz, eşi Özlem Küçükyılmaz ile kayınvalidesi Nazife Çetinkök'ü tüfekle katletti. Ardından intihar etti. Cani kocanın cinayetten sonra yaptığı paylaşım tüyler ürpertti!

 


Korkunç cinayet, gece saatlerinde Karabük'te yaşandı.
Yenimahalle Kandil Sokak'ta yaşayan Hasan Küçükyılmaz boşanma aşamasındaki eşi Özlem Küçükyılmaz ile kayınvalidesi Nazife Çetinkök'ü tüfekle öldürdü, ardından canına kıydı.
Yürütülen soruşturma kapsamında katil kocanın, cinayetten sonra yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.
Hasan Küçükyılmaz'ın Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda, kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını yazması dikkatlerden kaçmadı.
Küçükyılmaz, yayınladığı ses kaydında ise öldürdüğü eşi için "Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır.
Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim" ifadelerine yer verdi.


16 YIL ÖNCE DE...

Öte yandan Hasan Küçükyılmaz'ın 2008 yılında ilk eşi Nimet Küçükyılmaz'ı da öldürdüğü ve bu sebeple cezaevinde kaldığı öğrenildi. Ayrıca, Özlem Küçükyılmaz'ın geçen hafta eşinden şiddet gördüğü için KADES uygulamasını kullanarak polisten yardım istediği ancak daha sonra şikayetinden vazgeçtiği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 6.9.2023 00:57

İLGİLİ HABERLER