Asayiş
  • 5.7.2023 13:01

Evini yakan damadı tekrar gelince vurup öldürdü

Ev yakma konusunda aralarında husumet olan damadını öldürdü

Karabük'te meydana gelen olay da yaklaşık 1 ay önce evini kundaklayan damadını tüfekle vurarak ölümüne sebep olan kayınpeder Nail Yılmaz polise teslim oldu. 5 Haziran da meydana gelen olay da damat Ümit Yarbaşı Karabük’ün Kayabaşı mahallesi Hacıalay caddesi üzerinde bulunan tek katlı evi yakmak suçundan cezaevine girmiş 3 Temmuz günü tahliye olmuştu.

Evini yakan damadını tüfekle vurdu!

Olay akşam saatlerinde Karabük ün Aydınlıkevleri mahallesinde meydana geldi. 5 Haziran 2023 günü Kayabaşı Mahallesi Hacıalay caddesi üzerinde kayınpederi Nail Yılmaz'a ait evi ateşe vermiş, kayınpederinin özel aracına zarar vermişti. Damadı Ümit Yarbaşın'dan şikayetçi olması üzerine tutuklanarak Karabük Kapalı Cezaevine konuldu.

DAMADINDAN KORKMASI ÜZERİNE TÜFEKLE ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ

Damat Ümit Yarbaşı 3 Temmuz günü cezaevinden tahliye oldu. Ağbisi Önder Yarbaşı'nı yanına alarak kayınpederinin oturduğu Aydınlıkevler mahallesi Paladede Caddesine geldi. Damadını caddede gören kayınpeder Nail Yılmaz, kendisine tekrar zarar vermesinden korkması üzerine, oturduğu apartmanın 2.katındaki evinin balkonundan tüfekle damadı Ümit ve ağbisi Önder Yarbaşı'na ateş açtı. Açılan ateş sonucu Ümit ve ağbisi Önder yaralandı. Tüfekten çıkan saçmalar ile ağır yaralanan Ümit Yarbaşı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ağbisi Önder Yarbaşı'nın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Evinini kundaklayan damadını tüfekle vurarak ağır yaraladı - Dailymotion  Video

KAYINPEDER NAİL YILMAZ POLİSE TESLİM OLDU

Olay sonrası çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen polislere teslim olan Nail Yılmaz gözetim altına alınırken, ateş açtığı tüfeğe el konuldu.

Kılıçdaroğlu, istifa taleplerini reddediyor, parti ve delege üzerindeki gücü buna yetiyor. Ama, 26 Ocak 2012’de FETÖ’cülerin genel merkezde ziyareti ile başlayan son seçime kadar devam eden işbirliğine dair tüm kayıtlar FETÖ’nün elinde. Eğer FETÖ’yü azıcık tanıyorsak; Ona “Altın Vuruşu” FETÖ yapacaktır. FETÖ demek arşiv demektir

Güncellenme Tarihi : 6.7.2023 00:18

İLGİLİ HABERLER