Asayiş
  • 18.11.2025 23:32

Evli kız kardeşiyle çıplak yakaladığı adamı öldürdü

Yasak ilişki cinayeti kamerada! İç çamaşırıyla kaçarken katletti…

Adana'da evli kardeşini başka bir şahısla basan ağabeyin iç çamaşırı ile kaçan şahsı bıçakladığı anların kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

Kardeşini ve yasak aşkını uygunsuz vaziyette basan ve ardından cinayet işleyen ağabey saklandığı evde yakalanarak tutuklandı.

Adana'da kardeşi ve aşığını evde uygunsuz halde basan ağabey, tartışmada 23 yaşındaki kişiyi sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü.

AĞABEY UYGUNSUZ HALDE YAKALADI
Seyhan Fevzipaşa Mahallesi'nde 15 Kasım günü saat 09.45 sıralarında meydana gelen olayda, kocası bir süre önce cezaevine giren B.G. (22), Baran B.(23) ile ilişki yaşamaya başladı. Sabah saatlerinde Baran B., B.G.'nin kaldığı eve gitti. Bir süre sonra eve gelen B.G.'nin ağabeyi D.A. (24), ikisini uygunsuz halde yakalayınca taraflar arasında kavga çıktı.

Yasak ilişki cinayeti kamerada! İç çamaşırıyla kaçarken katletti

İÇ ÇAMAŞIRI İLE KAÇTI
Baran B., üzerinde sadece iç çamaşırı ile dışarı kaçtı. Peşinden koşan D.A., şahsı sokakta yakalayarak defalarca bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Baran B.'yi hastaneye kaldırdı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kaçan D.A.'yı Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde saklandığı evde yakaladı.

Güncellenme Tarihi : 18.11.2025 23:40

İLGİLİ HABERLER