Asayiş
  • 1.3.2012 17:39

Fanatik taraftarı beyzbol sopasıyla öldürdüler!..

OSMAN AKIN BURSA (İHA) - Bursa'da yaşanan olayda taraftarlarla girdikleri market çalışanları arasında çıkan kavgada kan döküldü.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde çıkan kavgada başına beyzbol sopasıyla vurulan Balıkesirspor taraftarı, yaşam savaşını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre19 Şubat'ta, Çorumspor ile Balıkesirspor arasındaki 2. lig maçını izlemek için yola çıkan Balıkesirspor taraftarları, Mustafakemalpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde S.K.'ye (27) ait markete alışveriş yapmak için girdi. İddiaya göre market sahibi S.K., kendisine para ödemeyen taraftarları ikaz edince ortam gerildi. Öfkelenen taraftarlar, marketin camlarını kırınca esnafla müşterileri arasında kavga çıktı.
Öfkesine hakim olamayan 21 yaşındaki T.E.'nin taraftarlardan Halil Erol'un (56) başına beyzbol sopasıyla vurduğu öne sürüldü. Ağır yaralı olarak önce Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne, ardından da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Erol, 10 gündür süren ölüm kalım savaşına yenik düştü. Ölümü şüpheli bulunan Erol'un cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Karşılıklı olarak birbirlerini darp eden esnaf ve taraftarlar hakkında, "yağma, kasten öldürme ve yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret" suçlarından işlem yapılırken, savcılığın olayla alakalı soruşturması sürüyor.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:50

İLGİLİ HABERLER