Spor
  • 31.10.2011 13:15

F.BAHÇE BU GOLCÜYÜ İSTİYOR...

Yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde tüm kulüpler transfer hazırlığına başladı. Bunlardan biri olan sarı lacivertli kulüp ara transferde doğru transferler yapıp sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Fenerbahçe, ara transferde renklerine katacağı yabancı forvet için çalışmalarını sürdürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman yeni bir golcünün peşine düştü.

Milliyet'in haberine göre Niang ve Emenike’yi kaybettikten sonra renklerine kattığı Bienvenu’dan istediği verimi alamayan Kocaman’ın, Bayer Leverkusen’de forma giyen Alman forvet Stefhan Kiessling’i kiralamak istediği ve bu konuda nabız yokladığı bildirildi.

Kocaman uzun boylu santrfor transferi çalışmasında geçen sezon Polonyalı Lewandowski’yi transfer etmek için çok çaba harcamış ancak futbolcunun tercihi nedeniyle hedefine ulaşamamıştı. Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısının bu yüzden stil olarak benzer özellikler taşıyan Kiessling’in üzerine yoğunlaştığı ortaya çıktı.

27 yaşındaki Alman oyuncu ile yakından ilgilenen ve devre arasında kadrosuna katmak isteyen Kocaman, yönetime bildireceği listenin en başına bonservisi 9 milyon euro olan Kiessling’i yazdığı öğrenildi.

Alman oyuncunun yüksek maliyetinin sorun yaratabileceği, bu yüzden de kiralama formülünün üzerinde durulacağı kaydedildi.

KİESSLİNG KİMDİR?
Yaşı: 27 (25.01.1984), Kulübü: Leverkusen, Ülkesi: Almanya, Boyu: 1.91 metre

milliyet

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:40

İLGİLİ HABERLER