Spor
  • 16.6.2024 23:51

Fenerbahçe en az 12 yabancı oyuncusunu yollayacak

Mario Branco 9 ismi öksüz bıraktı, tatile gitti! Mourinho'ya 20 yabancı.. 
Mourinho enz 4 yabancı transferi yapmak istiyor.. Bu durumda bunlara yer açabilmek için 12 yabancı futbolcunun yollanması gerekir. Yönetim şimdiden kimi gönderme konusunda kara kara düşünüyor..

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sessiz ilerliyor. Yabancı kuralı nedeniyle takımda en az 8 yabancı direk gönderilecek. Üstüne yer açılması için yapılacak transfer kadar daha oyuncuyla yine yollar ayrılacak. Yani sportif direktör Mario Branco'nun en yoğun olduğu dönemler başladı. Ayrıca teknik direktör Jose Mourinho'nun denemeye bile gerek görmediği isimler de mevcut.

Gelecek sezon 12 yabancı ile takımlar sahaya çıkacak… Fenerbahçe'nin elinde Batshuayi ile beraber 20 yabancı var. Bir tane bile yabancı transferi yapılmadan en az 8 oyuncu gönderilmeli. Gitmeye en yakın 9 yabancı ise şu şekilde ön plana çıktı.

-Luan
-Krunic
-Zajc
-Ryan Kent
-Joao Pedro
-Crespo
-Lincoln
-Omar Fayed
-Jin-ho jo

MOURİNHO'NUN KARŞISINA BİLE ÇIKAMAYACAK İSİMLER VAR

Mourinho 4 gün sonra iş başı yapacak... sonra idmanlar başlayacak. Kadroya girmek gibi herhangi bir şansı olmayan oyuncuları idmanda istemediği tahmin ediliyor. Vakit kaybetmeyi sevmeyen, seviyesi olmayan oyuncularla çalışmak istemeyen Mourinho'nun eline verilecek 28 kişilik kadro için Mario Branco'nun çalışma yapması, satışları bir an önce gerçekleştirmesi bekleniyor.

BRANCO TATİLDE Mİ?

Ancak iddialara göre Portekizli sportif direktör tatilde. Hem de bu oyuncuları alabilecek, para ödeyebilecek takımların transfer bitirmeye çalıştığı ortamda.

Güncellenme Tarihi : 16.6.2024 23:55

İLGİLİ HABERLER