Spor
  • 16.6.2024 10:47

Fenerbahçe gözünü Atletico Madrid'in 2 yıldızına çevirdi!

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid’e iki yıldız için teklif sunduğu iddia edildi. Çağlar Söyüncü’nün bonservisi için 6 milyon Euro’yu gözden çıkaran Fenerbahçe’nin, dünyaca ünlü bir diğer yıldızı da kiralamak istediğini İspanyol devine iletip beklemeye geçtiği kaydedildi. Sarı-Lacivertli ekip, bu transfer operasyonunda Mourinho ve Mendes avantajına güveniyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, Atletico Madrid’in kapısını iki yıldız için birden çaldı. Jose Mourinho’nun talebiyle birlikte Çağlar Söyüncü’yü bonservisiyle birlikte kadroya katmak isteyen yönetim, dünyaca ünlü yıldızı da gözüne kestirdi.

Çağlar'da orta yol bulunacak!

SarıLacivertliler’in, İspanyol deviyle kurulan temasta Çağlar’ı bonservisiyle, Felix’i ise kiralık olarak istediği iddia edildi. Kanarya, Milli stoper için 6 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Atletico’nun talebi 10 milyon Euro olsa da tarafların pazarlıklarla orta yolu bulması bekleniyor. Çağlar’ın kariyerini Fenerbahçe’de sürdürmek istemesi de yönetimin elini güçlendiriyor.

Hayali Barça ama...

Atletico Madrid, önce Chelsea’ye ardından Barcelona’ya kiraladığı Felix’i yine göndermeyi planlıyor. Bunun nedeni, teknik direktör Simeone ile 24 yaşındaki oyuncunun arasının iyi olmaması. Portekizli yıldız, yeni sezonda da Barcelona’da forma giymek istediğini dile getirmişti.

Ancak İspanyol ekibinin ekonomik sıkıntı yaşaması nedeniyle bu hayalinin gerçekleşmesi kolay değil. Şu ana kadar Joao Felix’e başka talip de çıkmadı.

Mourinho&Mendes avantajı

Sarı-Lacivertliler, Atletico’yu kiralamaya ikna edebilirse, dünyaca ünlü yıldız için de Jose Mourinho ile süper menajer Jorge Mendes’in devreye gireceği kaydedildi. Mendes hem Mourinho hem de Felix’in temsilciliğini yapıyor. Fenerbahçe için bu durum avantaj olabilir. Mourinho’nun, Felix ile görüşüp Sarı-Lacivertliler’in projesini ve hedeflerini anlatarak vatandaşını Çubuklu formayı giymeye ikna etmeye çalışacak.

Güncellenme Tarihi : 16.6.2024 10:49

İLGİLİ HABERLER