Spor
  • 16.6.2024 10:38

Trabzonspor transferde durmuyor.. 5 + 3 yıldız

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “5 isimle anlaştık” derken, ilk duyurulan oyuncu Nwakaeme oldu. Sözleşme imzalanan diğer isimler Draguş, Lundstram ve Barisic... 5. yıldız ise Muhammed Cham. 23 yaşındaki Avusturyalı’yı ikna eden Fırtına, bonservis konusunda da kulübüyle el sıkışmak üzere

Transfer planlamasına aylar önce başlayan Bordo-Mavililer, anlaştığı isimleri bir bir duyuracak. İlk müjde; Nwakaeme ile verildi. 35 yaşındaki Nijeryalı yıldız, 2 yıl sonra Trabzonspor’a döndü. Draguş, Lundstram ve Barisic’le de sözleşme imzalayan Karadeniz ekibi, kısa zamanda bu transferleri açıklamaya hazırlanıyor.

5. bomba Muhammed Cham

Başkan Ertuğrul Doğan son basın toplantısında “Transferde 5 isimle anlaştık, 3 oyuncuda da önemli mesafe katettik” derken, 5. ismin Muhammed Cham olduğu öğrenildi.

Pazarlıklarda son aşama

Fırtına haftalardır bu transferle uğraşıyor. 23 yaşındaki Avusturyalı yıldızla her konuda el sıkışan Trabzonspor, kulübü Clermont ile yaptığı bonservis pazarlıklarında son aşamada.

Ödeme taksitle olacak

Ligue 1’den düşen Fransız ekibine 4.5-5 milyon Euro civarı bir rakamın ödenmesi ve bunun taksitler halinde yapılması bekleniyor.

Yönetim 24 Haziran'a yetiştirmek istiyor

Hem kanatta hem de 10 numara pozisyonunda görev yapan Cham, geride bıraktığımız sezon Ligue 1’de çıktığı 33 maçta 8 gol atıp, 4 asist yaptı. Bordo-Mavili yönetim, Cham transferini 24 Haziran’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına kadar resmiyete kavuşturmak amacında.

Güncellenme Tarihi : 16.6.2024 10:44

İLGİLİ HABERLER