Gündem
  • 8.9.2024 21:26

Fenerbahçe Kostiç'i açıkladı

Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya, Wilfried Zaha'yı Lyon'a gönderen Galatasaray'ın, sol kanat transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Uzun süredir çalışmalarını sürdüren yönetimin karşısına Fenerbahçe çıktı. Sarı-lacivertli ekip Kostic ve Juventus ile anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu hakkında resmi açıklama gelirken İstanbul'a doğru yola çıktı. Tüm detaylar haberimizde...
Fenerbahçe devreye girdi 
İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe, Galatasaray'ın da listesinde olan Filip Kostic için devreye girmişti.

BRANCO GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Juventus ve Filip Kostić'in temsilcisi ile görüşmelere başlamıştı.

Fenerbahçe ve Juventus, Filip Kostić'in transferi için anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, oyuncunun temsilcisi Alessandro Lucci ile sözleşme görüşmelerine başlamıştı.

BU AKŞAM İSTANBUL'DA

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe, Kostic ve Juventus'la anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu transferi tamamlamak ve sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildi.

Alınan bilgiye göre Filip Kostić bu akşam saat 22.00'de İstanbul Sabiha Gökçen Genel Havacılık Terminali'nde olacak.

Juventusta gözden çıkarıldı

Juventus'ta gözden çıkarıldı

İtalyan ekibi de takım planlamasında düşünülmeyen oyuncusunu elinden çıkartmak istiyordu. 31 yaşındaki kanat, geçen sezon 33 müsabakada 2 bin 107 dakika süre aldı. Yaptığı 4 asistle takımına katkı sağladı.

Güncellenme Tarihi : 8.9.2024 21:30

İLGİLİ HABERLER