Spor
  • 12.7.2005 00:40

FENERBAHÇE TRANSFERDE HAREKETE GEÇTİ

Fener yönetimi transferde atağa kalktı. Rüştü, Davids ve Altıntop kardeşlerden birisine, bu hafta içinde imza attırılacak.

***
Hareket başlıyor

Kanarya, 7 günde transferi şekillendirecek. 2 yıldız alınacak, Rüştü de takımda kalacak..

2.5 Milyon Euro'ya Sıcak
Transferin şu ana kadarki sessiz takımı Fenerbahçe, bu hafta içinde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Günlerdir transfer konusunda ser verip sır vermeyen Sarı-Lacivertliler, tüm sorunlarını bu 7 gün içinde bitirmenin hesaplarını yapıyorlar. Uzun süredir ihtiyaçları belirleme konusunda durum değerlendirmesi yapan Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve Teknik Direktör Christoph Daum, artık gecikmenin zararlı olacağını düşünerek yeni transferleri hazırlık maçlarına yetiştirme kararı aldılar.

Bir Sürpriz De Yaşanabilir
Kanarya'nın gündeminde ilk sırayı kaleci ve orta saha konusu alıyor. Yöneticiler, Rüştü'ye tavırlarını oldukça net bir şekilde bildirdiler ve bu konuda kritik dönemecin bu hafta aşılması bekleniyor. İkinci önemli konu ön libero sorunu. Emre Belözoğlu'nun transferiyle gereğinden fazla oyalanan Sarı-Lacivertliler, bu konunun kapanmasının ardından rahatladılar ve yabancılara yöneldiler. Gündemde ilk aday olarak Edgar Davids görülüyor ama sürpriz bir Brezilyalı da transfer edilebilir.

Gençler Yine Gündemde
Son yıllarda kadrosunu gençlerle takviye etmeyi alışkanlık haline getiren Fenerbahçe, bu kez de geleneği bozmayacak. Bu kez hedefte gurbetçiler var. Almanya'nın Schalke 04 takımında oynayan Hamit ile Kaiserslautern takımında oynayan kardeşi Halil için girişimler bütün hızıyla sürüyor. Gelinen noktada Halil Altıntop'un transferinde daha çok ilerleme kaydedildiği belirtiliyor. Daum, her iki yıldızın da alınmasından yana görüş belirtiyor ama yönetim bütçeyi düşünerek bu fikre sıcak bakmıyor.


Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:33

İLGİLİ HABERLER