Spor
  • 26.1.2026 14:52

Fenerbahçe'de Ademola Lookman sesleri!

Fenerbahçe, zirve mücadelesinde sahasında Göztepe ile berabere kalarak önemli bir kayıp yaşadı. Sarı-lacivertlilerde yaşanan puan kaybının ardından yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Kanarya’nın gündemindeki isim ise Lookman.

YENİDEN LOOKMAN!

Fenerbahçe’de bir süre önce kapanan Ademola Lookman defteri yeniden açılabilir. Sarı-Lacivertliler, bu transfer döneminde yıldız futbolcu için birçok girişimde bulunmuştu. Ancak Atalanta ‘sadece fantastik bir teklif gelirse’ oyuncusunu satmaya sıcak bakıyordu. Bu rakamın 45 milyon Euro olduğu öne sürülmüştü.

Afrika Uluslar Kupası’nın ardından takıma dönen Nijeryalı hücum oyuncusu, ayrılmak istediğini yöneticilere bildirdi. Il Mattino’da yer alan habere göre Lacivert-Siyahlılar, bonservis beklentisini 35 milyon Euro’ya indirdi.35 MİLYON EURO

35 MİLYON EURO

Bu gelişmenin ardından Sarı-Lacivertliler’in yeni bir teklif hazırlığında olduğu iddia edildi.

Ancak yönetim, Lookman’ı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Fenerbahçe, bu şekilde 35 milyon Euro’luk ödemeyi yapmaya hazır.

NAPOLI DE DEVREDE

İtalyan basınında yer alan bir diğer haber ise Napoli’nin de bu transfer için devreye girdiği. Mavi-Beyazlılar’ın, bu hafta oynanacak son maçların ardından Şampiyonlar Ligi’nde ilk 24 arasına girmesi halinde Ademola Lookman için teklif yapacağı belirtildi

Güncellenme Tarihi : 26.1.2026 14:54

İLGİLİ HABERLER