Fenerbahçe'de Ademola Lookman sesleri!
Fenerbahçe, zirve mücadelesinde sahasında Göztepe ile berabere kalarak önemli bir kayıp yaşadı. Sarı-lacivertlilerde yaşanan puan kaybının ardından yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Kanarya’nın gündemindeki isim ise Lookman.
YENİDEN LOOKMAN!
Fenerbahçe’de bir süre önce kapanan Ademola Lookman defteri yeniden açılabilir. Sarı-Lacivertliler, bu transfer döneminde yıldız futbolcu için birçok girişimde bulunmuştu. Ancak Atalanta ‘sadece fantastik bir teklif gelirse’ oyuncusunu satmaya sıcak bakıyordu. Bu rakamın 45 milyon Euro olduğu öne sürülmüştü.
Afrika Uluslar Kupası’nın ardından takıma dönen Nijeryalı hücum oyuncusu, ayrılmak istediğini yöneticilere bildirdi. Il Mattino’da yer alan habere göre Lacivert-Siyahlılar, bonservis beklentisini 35 milyon Euro’ya indirdi.
35 MİLYON EURO
Bu gelişmenin ardından Sarı-Lacivertliler’in yeni bir teklif hazırlığında olduğu iddia edildi.
Ancak yönetim, Lookman’ı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Fenerbahçe, bu şekilde 35 milyon Euro’luk ödemeyi yapmaya hazır.