Spor
  • 3.6.2022 17:14

Fenerbahçe'den dev transfer harekatı! Başkan Ali Koç 3 kez görüştü

Teknik direktör Jorge Jesus'u resmen açıklayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Gelecek sezona bomba gibi bir giriş yaparak şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertliler, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Jesus'un istekleri doğrultusunda şampiyon kadroyu oluşturmak isteyen Kanarya'da Başkan Ali Koç, iki 2 yıldız ismi transfer etmek için 3 kez görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de ayrıca taraftarın çok sevdiğin bir isim de takımdan ayrılacak.

Teknik direktörü Jorge Jesus'u resmen açıklayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor...Gelecek sezona bomba gibi bir giriş yaparak şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertliler, transfer çalışmalarını hızlandırdı.Jesus'un istekleri doğrultusunda şampiyon kadroyu oluşturmak isteyen Kanarya, ilk resmi görüşmesini gerçekleştirdi. Ali Koç, 2 yıldız oyuncu için 3 kez görüşme gerçekleştirdi.

KONYASPOR, ABDÜLKERİM VE HADZIAHMETOVIC İÇİN 11 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe, Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakcı'yı transfer etmek için resmi görüşmeyi gerçekleştirdi.Yeşil-Beyazlı ekip takımın yıldızı olan iki isim için 11 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

10 MİLYON'UN ALTINA DÜŞMEYECEK

Konyaspor'un 10 milyon Euro'nun altına inmeyeceği ve Fenerbahçe'nin ise transferi paket olarak uygun bir rakama bitirmek istediği öğrenildi.

ALİ KOÇ İLE FATİH ÖZGÖKÇEN 3 KEZ GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transferleri bitirmek için Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile 3 kez telefonda görüştü.

TEKLİF VAR ANLAŞMA YOK

Amir ve Abdülkerim için de Fenerbahçe'nin resmi teklif yaptığı fakat henüz bir anlaşma olmadığı belirtildi.

ABDÜLKERİM, BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR AMA...

Abdülkerim Bardakcı'nın istediği takımın Beşiktaş olduğu ancak rakamda anlaşılırsa Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul edeceği ifade edildi.Transferde bizzat devrede olan Ali Koç'un kulüp başkanından izin alarak Abdülkerim ile telefonda görüştüğü öğrenildi.

ANLAŞMA OLMAZSA NE OLACAK?

Eğer Fenerbahçe, bu iki transferde Konyaspor ile anlaşamazsa, Amir Hadziahmetovic'in yurt dışına transfer edilme olasılığı yüksek.

BÜTÇE KIM MIN-JAE'DEN...

Fenerbahçe'de Kim Min-jae'nin kesin olarak satılacağı ve yıldız oyuncudan gelecek parayla bu transferlere bütçe oluşturulacağı belirtildi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI KİMDİR?

Piyasa değeri 5 milyon Euro olan 27 yaşındaki Abdülkerim Bardakçı, Kim'in muhtemel ayrılığı sonrası stoper rotasyonunda Szalai ile rekabete girecek. Bu sezon 34 maçta forma giyen Abdülkerim 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Güncellenme Tarihi : 3.6.2022 17:18

İLGİLİ HABERLER