Spor
  • 3.6.2022 17:04

Galatasaray'da aranan orta saha Bundesliga'dan geliyor

Tarihinde en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray'da seçim yaklaşırken gözler bir yandan da transferlere çevrildi. Sarı-Kırmızılılar'da yeni teknik direktörün yanı sıra takımdan kimlerin gideceği de merak konusu... Fransız basını, Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Marcao için yapılan teklifi açıkladı. Ayrıca Galatasaray aradığı orta sahayı da Almanya'da buldu.

Galatasaray'da yapılacak olan başkanlık seçimi sonrası gözler transferlere çevrilecek. İki başkanın adayının da seçilmeleri halinde yeni bir teknik direktörle çalışmaları bekleniyor.

G.SARAY'DA TAKIMDAN AYRILACAK VE TAKIMA YENİ KATILACAK İSİMLER MERAK EDİLİYOR

Transfer sezonuna hızlı girmek isteyen sarı-kırmızılı takımda hareketlilik yaşanıyor. Kerem Aktürkoğlu, Marcao Nelsson gibi isimler için teklif bekleyen Galatasaray'da kimlerin ayrılıp kimlerin geleceği merak ediliyor.

G.SARAY ARADIĞI ORTA SAHAYI ALMANYA'DA BULDU

Önümüzdeki sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray için Alman basınından flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

NADİEM AMIRI SÜRPRİZİ

Geçen sezon sıkıntı yaşadığı orta saha mevkisi için birçok ismi gündemine alan Galatasaray, bu sezon sıkıntılar yaşadığı bölge olan orta saha için takviye yapmak isteyen kulüp için son iddia Nadiem Amiri oldu.

LEVERKUSEN KAPIYI 10 MİLYON EURO'DAN AÇTI

Alman basının iddiasına göre sarı-kırmızılı kurmaylar, yıldız isim için Almanya'ya giderek görüşmeler yapması bekleniyor. Oyuncu için Alman kulübün Leverkusen'in kapıyı 10 milyon euro'dan açtığı öğrenildi. Geçen sezon İtalya ekibi Genoa'da kiralık olarak forma giyen Amiri, 13 maça çıkarken 1 asist yaptı.

FRANSIZLAR MARCAO'NUN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Brezilyalı stoper Marcao'nun talipleri günden güne artıyor. Fransız kulübü Nice'in Marcao'yu ciddi bir şekilde istediği iddia edildi.

Önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Nice kulübün, Marcao için başkan Burak Elmas ile iletişim geçti.

Fakat Elmas, Haziran ayında seçim olacağını ifade ederek yeni yönetimin bu transfer için karar vereceğini iletti. Nice'ten gelen teklifler bu sebepten dolayı şu an için reddedildi. (Takvim)

2019 yılında Portekiz ekibi Chaves'ten 4 milyon euro bedelle transfer edilen Marcao'nun şu anki değerinin 14 milyon euro olduğu ifade ediliyor.

G.SARAY AXEL WİTSEL İÇİN ISRARINI SÜRDÜRÜYOR

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Belçikalı yıldız Axel Witsel için ısrarını devam ettiriyor. L'Equipe'in haberine göre Galatasaray, 33 yaşındaki Witsel için senelik 2 milyon Euro garanti ücret artı 1.5 milyon Euro imza parası teklif etti. Oyuncunun kısa süre içerisinde kararını vereceği ifade ediliyor.

HENRY ONYEKURU İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Yunanistan'da istediğini bulamayan Henry Onyekuru, eski takımı Galatasaray'a geri dönmek istiyor. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, 11 Haziran'da yapılacak seçim sonrası kararını vermeye hazırlanıyor.

OLYMPIAKOS KİRALIK FORMÜLÜNE DE SICAK BAKIYOR

Onyekuru, seçim sonrası G.Saray'dan bir teklif gelmezse diğer seçenekleri masaya yatıracak. Genç oyuncuyu kadroda düşünmeyen Olympiakos, kiralık formülüne sıcak bakıyor. (Akşam)

Güncellenme Tarihi : 3.6.2022 17:09

İLGİLİ HABERLER