Spor
  • 29.8.2004 04:58

FENERBAHÇE'NİN BREZİLYALI FUTBOLCULARININ YAPTIKLARI ŞAKA AZ KALSIN FACİAYA DÖNÜŞÜYORDU!..

Kaleci Volkan’ın fobisi olduğunu öğrenen Luciano, Nobre, Alex ve Aurelio bindikleri asansörde hep birlikte zıplayınca sarı lacivertli futbolcular büyük tehlike atlattı. Kaptan Ümit, Sambacılara tepki gösterdi.

F.BAHÇE’nin Brezilyalı futbolcularının asansör şakası az kalsın facia ile sonuçlanıyordu. Kaleci Volkan’ın asansör fobisi olduğunu öğrenen Luciano, Nobre, Alex ve Aurelio ile genç Semih, kamp yaptıkları Kayseri Hilton Oteli’nde bindikleri asansörde hep birlikte zıplamaya başladılar. Arıza yapan asansörün arıza lambası yanmaya başlarken kabinin kapıları da kapanmadı.

Olup bitenleri gören kaptan Ümit Özat, zıplamayı sürdürerek kaleci Volkan’ın kabinden ayrılmasını engellemeye çalışan Brezilyalı futbolculara ‘Ne yapıyorsunuz, asansör düşecek’ diye bağırdı. Uyarı üzerine Brezilyalı futbolcular kabinden çıkarken, asansörün zeminden 2 kat aşağıdaki boşluğa düşme tehlikesi bulunduğu, üzücü bir olayın şans eseri önlendiği belirtildi.

Bu tatsız olaydan sonra arızalanan asansör onarıma alınırken, futbolcular diğer asansörle odalarına çıktı. Arızalı asansör ise yarım saat süren onarımdan sonra yeniden devreye sokuldu. 

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:50

İLGİLİ HABERLER