Spor
  • 11.10.2024 14:00

Fenerbahçe'nin Livakovic kararı

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Dominik Livakovic'e birçok Suudi Arabistan ekibinden teklif geldiği öğrenildi. Ancak yönetim onu devre arasında satmayı kesinlikle düşünmüyor. Sezon sonunda ise bir değerlendirme yapılabilir.

Fenerbahçe adına sezonun bu bölümüne kadar en etkili isimlerden biri kesinlikle Dominik Livakovic'ti... 29 yaşındaki Hırvat kaleci, birçok maçta yaptığı kritik kurtarışlarla, takımına hayat verdi. Doğal olarak bu performansı yurt dışında da dikkat çekti.

30 HAZİRAN 2028

Çok sayıda Suudi Arabistan ekibinin onun için teklif yaptığı öğrenildi. Ancak yönetim onu kesinlikle devre arasında satmayı düşünmüyor. Sezon sonunda çok yüksek teklifler gelirse, bu ihtimal değerlendirilebilir. Dinamo Zagreb'den 6.65 milyon euro karşılığında alınan Livakovic'in 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi var.

HOCASI GELDİ PERFORMANSI PATLADI

Dominik Livakovic'in performansını patlatan ise, Dinamo Zagreb'den kaleci antrenörü olan Sandro Zufic'in sarı-lacivertlilerde göreve başlaması oldu. Onunla çalışmak yıldız kaleciye çok iyi geldi. Performansı tavan yaptı. Birçok Avrupa kulübüyle Suudi takımlarının da dikkatini çekti.

TARİHE GEÇTİ 

Twente karşısında tam 8 kurtarış yapan Dominik Livakovic, bu performansıyla Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında yaptığı bir maçta en çok kurtarış yapan ikinci kaleci oldu.

 

EŞİNDEN BÜYÜK ANLAŞMA

Türkiye'de ilk kez Fotospor'un duyurduğuna göre de; Tekstil Teknolojisi Fakültesi'nden mezun olan Dominik Livakovic'in eşi 'Hırvat Meghan Markle' lakaplı Helena, Türkiye'nin dünyada popüler olan mağazalar zincirinden birisinde tasarımlarının satılması için anlaşma imzalamak üzere. 

 

Güncellenme Tarihi : 11.10.2024 14:06

İLGİLİ HABERLER