Spor
  • 11.10.2024 13:58

Beşiktaş Masuaku'nun ipini çekti

Beşiktaş Yönetimi, devre arasında Arthur Masuaku ile yolları ayırmayı planlıyor. 30 yaşındaki futbolcunun yerine adam bakılıyor. Kongolu yıldızın mukavelesi bu sezonun ardından tamamlanacak.

Arthur Masuaku'nun performansından memnun olmayan Beşiktaş Yönetimi, devre arasında sol bek transferi yapmayı planlıyor. 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezonun ardından tamamlanacak. Devre arasında bedelsiz şekilde gönderilme ihtimali bulunuyor.

HOCAYA SUNULACAK

Şu anda Beşiktaş scouting ekibinin birçok alternatif üzerinde çalışma yaptığı iddia ediliyor. Listede farklı isimler var ve bunların sayısı düşürüldükten sonra Teknik Direktör van Bronckhorst'a sunulacak. Kartal, genç ve süratli isimler üzerinde duruyor.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Arthur Masuaku'nun performansından memnun olmayan teknik direktör Van Bronckhorst, yerine transfer için Başkan Hasan Arat'la görüşme yaptı. Kendisine defalarca şans verdiğini ancak bunları değerlendiremediğini anlattı. Eyüpspor maçında kırmızı kart görmesi de tuz biber ekti. Devre arasında transferin şart olduğunu söyledi. Arat da hocasına yakın zamanda işi bitireceklerine dair söz verdi.

Güncellenme Tarihi : 11.10.2024 14:00

İLGİLİ HABERLER