Spor
  • 11.10.2024 13:31

Mike Tyson 4 raund ayakta kalırsa servet kazanacak

Efsanevi boksör Mike Tyson ve Jake Paul, 15 Kasım'da karşı karşıya gelecek. Jake'in, '4 raundu bitirirse ona 5 milyon dolar vereceğim' sözleri üzerine Tyson kafasındaki rakamı açıkladı. İstediği para 20 milyon dolar... Gençlik yıllarında karşısındaki rakiplerinin 1 raund direnmesi karşılığında para aldığı Tyson'un bu halleri hayranlarını üzdü.

Netflix and Most Valuable Promotions Partner on Jake Paul vs. Mike Tyson, a  Global Live Sports Event To Stream Exclusively on Netflix on Saturday July  20 - About Netflix

Mike Tyson, Jake Paul'un 5 milyon dolarlık "prim" teklifinden sonra fiyatını açıkladı. İkilinin 15 Kasım'da karşı karşıya gelmesi planlanıyor. Jake daha önceki açıklamalarında rakibini küçük görerek, 4 raundu geçmesi halinde Tyson'a 5 milyon dolar vereceğini söylemişti.

Mike Tyson vs Jake Paul fight card, Netflix start time, date and location -  MMAmania.com

DÖVME YAPTIRACAK!

Ancak bu teklifin bir de karşılığı var. Eğer Tyson 4 raundu tamamlayamazsa, "Jake Paul'u seviyorum" yazan bir dövme yaptırmak zorunda kalacak! Tyson, USA TODAY Sports'a yaptığı açıklamada, "Daha fazlasını teklif etmeli" dedi.

HIZLI BİR NAKAVT

58 yaşındaki Tyson, kendisine hatırlatma yapan gazeteciye, "Ona muhtemelen 20 milyon dolar civarında para vermesi gerektiğini söyle" ifadelerini kullandı. Tyson'ın sadece hızlı bir nakavtla kazanma şansı olduğu düşünülüyor.

KONDİSYONU SAYESİNDE

Eğer maç uzarsa, 27 yaşındaki Jake'in kondisyonuyla kazanabileceği iddia ediliyor. Bütün dünyanın gözü bu karşılaşmada olacak. Mike Tyson, ilerleyen yaşına rağmen zafer çıkarırsa popülerliğini de katlayacak.

 

Güncellenme Tarihi : 11.10.2024 13:37

İLGİLİ HABERLER