Spor
  • 1.9.2023 11:43

Fenerbahçe'nin Morelos transferi yattı

MORELOS TRANSFERİ ÇIKMAZA GİRDİ 
Batshuayi'nin Nottingham Forest'a transferi son gelişmeler sonrası transfer çıkmaza girdi. Fenerbahçe ile Nottingham Forest arasındaki transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı iddia edildi. Batshuayi sağlık kontrolü için İngiltere'ye davet edilse de yıldız futbolcunun transferinde pürüz çıktı. Ancak Fenerbahçe ve Nottingham Forest henüz anlaşma sağlayamadığı için Batshuayi'nin temsilcisi İngiltere'den ayrılarak Paris'e geçti. İngiliz ekibinin Fenerbahçe ile yeniden temas kurması bekleniyor. Tüm bu gelişmelerin ardından gözler Alfredo Morelos transferine çevrildi.

Fenerbahçe, bonservisi elinde bulunan Kolombiyalı golcüyü transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet etmişti. Ancak Batshuayi transferi gerçekleşmezse yabancı oyuncu fazlalığından ötürü Morelos'un sarı lacivertli ekibe imza atma ihtimali düşük.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE KARŞI KARŞIYA!

Süper Lig'in iki dev takımı Beşiktaş ve Fenerbahçe'de transfer operasyonu devam ediyor. İki takımın sürpriz bir oyuncunun transferinde karşı karşıya geldiği öğrenildi. Beşiktaş ve Fenerbahçe, Almanya 2. Lig takımlarından St. Pauli'nin U19 oyuncusu Selçuk Rinal ile ilgileniyor. İki takımın da 18 yaşındaki stoper için resmi teklif yaptığı kaydedildi. Öte yandan genç futbolcunun St. Pauli'de mutlu olduğu ve ayrılması için herhangi bir sebep olmadığını vurgulandı.

Güncellenme Tarihi : 1.9.2023 11:44

İLGİLİ HABERLER