Spor
  • 1.9.2023 11:45

Galatasaray'da orta sahaya iki dünya yıldızı geliyor

Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Orta sahaya iki dünya yıldızı...

 

Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda Manchester United, Bayern Munih ve Kopenhag ile eşleyen Galatasaray'da gözler transferde. Avrupa'nın 5 büyük liginde transfer sezonu bugün bitiyor. Sarı-Kırmızılı takımın fırsat transferi için görüştüğü isimler belli oldu. Cim bom 2 dünya yıldızını bitirmek istiyor. İşte Galatasaray'ın transfer gündeminde olan isimler…

 

Galatasarayda son dakika gelişmesi Orta sahaya iki dünya yıldızı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başaran Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Avrupa'nın 5 büyük liginde transfer sezonunun bugün sona eriyor olması Sarı-Kırmızılılar'ı fırsat transferlerine yöneltti.

Galatasarayın 4 Eylüle kadar vakti var

Galatasaray'ın 4 Eylül'e kadar vakti var

Avrupa'da transfer sezonu 1 Eylül'de bitse de Türkiye'de ayın 15'ine kadar devam ediyor. Fakat Galatasaray, kadrosuna kattığı yeni oyuncuların UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynaması için 4 Eylül'de UEFA'ya bildirmesi gerek.

Cimbomun masasındaki isimler

Cimbom'un masasındaki isimler

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan isimler belli oldu. Dursun Özbek yönetimi, Salih Özcan, Emil Breivik, Ndombele, Sofyan Amrabat, Thomas Partey ve Saul Niguez ile ilgileniyor. Yönetim ayrıca gündeme gelen Filip Kostic ismini ise yalanlıyor...

Emil Breivik gelişmesi

Emil Breivik gelişmesi

Molde'nin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emil Breivik'in menajeri Jim Solbakken oyuncunun transferi konusunda Galatasaray'la görüştüklerini açıkladı. Emil Breivik iki Galatasaray maçına 11 başlamıştı. Molde ile bonservis pazarlığı devam ediyor.

 

Salih Özcanda son durum

Salih Özcan'da son durum

Galatasaray Salih Özcan için 20 gün önce teklif yaptı ancak Borussia Dortmund bırakmıyor. Bu yaz transfer dönemi Salih Özcan defteri kapandı...

Ndombelede gelecek mi

Ndombele'de gelecek mi?

Tottenham'ın Fransız futbolcusu Ndombele eğer İtalya'dan istediği teklifi alamazsa Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Bu transfer için artık son 24 saat. Geçen sezon Napoli'de şampiyonluk yaşayan Fransız oyuncu 40 maçta 2 gol atmayı başarmıştı.

Saul Niguezde Arda devrede

Saul Niguez'de Arda devrede

Arda Turan bu transfer için devrede. Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Atletico ile bonservis için görüşmeler sürüyor. Atletico Madrid'te forma giyen Saul Niguez, geçen sezon çıktığı 38 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 28 yaşındaki orta saha, 8 mücadelede sarı kart gördü.

 

Filip Kostic yalanlandı

Filip Kostic yalanlandı!

Galatasaray yönetimi bu transferi sıcak bakmıyor. Kostic'ten ziyade orta saha arayışı sürüyor. Juventus'ta 2022/23 sezonunda 56 maça çıkan Filip Kostic, 3 kez gol sevinci yaşadı. 30 yaşındaki orta saha, 12 defa asist kaydetti. Tecrübeli futbolcu 4 maçta sarı kart gördü.

Thomas Parteyin performansı

Thomas Partey'in performansı

Sağ bek oynatıldığı için Arteta'ya ayrılmak istediğini söyledi. Okan Buruk'un en çok istediği isim. Arsenal'le görüşmeler sürüyor. Thomas Partey, Arsenal formasıyla geçen sezon 40 maça çıktı. 3 kez rakip fileleri havalandıran 30 yaşındaki fedansif orta saha, 6 mücadelede sarı kart gördü.

Nordinle iletişime geçildi

Nordin'le iletişime geçildi

Nordin Abrabat ile iletişime geçildi. Ancak Fiorentina çok yüksek bonservis talep ediyor. Manchestur United istiyor. Fiorentina'dan ayrılması gündemde olan Sofyan Amrabat, geçen sezon 49 maçta mücadele etti. 27 yaşındaki önlibero, 1 asist kaydetti, 16 maçta ise sarı kart gördü.

Güncellenme Tarihi : 1.9.2023 11:48

İLGİLİ HABERLER