Spor
  • 23.8.2024 20:29

Ferdi Kadıoğlu, arkadaşlarıyla vedalaştı

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Milli sol bekle imzalanacak sözleşmenin ayrıntıları ortaya çıktı. Öte yandan gelecek dev bonservis bedelinin kullanılma detayları netlik kazandı.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun vedasının çok yakın olduğu ortaya çıktı. Milli futbolcunun, İngiltere Premier Lig ekibiyle anlaşma sağladığı ve imza için yurt dışına gideceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'ndan gelecek bonservis bedeli ile yapmayı planladığı transfer hamleleri netlik kazandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi konusunda Brighton ile anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertli kulübün Ferdi Kadıoğlu transferinden gelecek bonservis bedeliyle orta saha, stoper ve sol bek transferi yapmayı planladığı aktarıldı.

Öte yandan Ferdi Kadıoğlu'nun transferinin resmileşmesinin ardından Sheffield United forması giyen Vinicius Souza için resmi transfer teklifinde bulunulacağı kaydedildi. Jose Mourinho'nun Vinicius Souza'nın transferine onay verdiği vurgulandı.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'de takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştığı belirtildi. Milli futbolcunun sağlık kontrolü için bugün 20.30'da özel jetle Brighton'a gittiği kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ile imzalayacağı sözleşmenin ayrıntıları netlik kazandı. Milli futbolcunun, Premier Lig ekibiyle 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı belirtildi. Sözleşmede 1 yıllık opsiyon maddesinin yer aldığı aktarıldı.

Öte yandan Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için Brighton'ın Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis bedeli de netlik kazandı. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Brighton'ın Fenerbahçe'ye 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği vurgulandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu transferinden bonuslarla birlikte 35 milyon euro kazanacağı kaydedildi.

24 yaşındaki sol bek, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 5 maça çıktı. Jose Mourinho'nun 298 dakika şans verdiği Ferdi Kadıoğlu, 1 gol atma başarısı gösterdi.

24 yaşındaki sol bek oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

Güncellenme Tarihi : 23.8.2024 20:31

İLGİLİ HABERLER