Spor
  • 9.8.2024 15:31

Ferdi Kadıoğlu ipleri koparttı.. Bırakın gideyim

Fenerbahçeliler çok üzülecek! Alman muhabir transferi duyurdu! Yıldız futbolcu 35 milyon euroya gitti gidiyor

Fenerbahçe taraftarının çok üzüleceği bir transfer gelişmesini Alman spor muhabiri duyurdu. Taraftarın sevgilisi konumunda olan yıldız futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ve transferinin 35 milyon euroya tamamlanabileceği belirtildi.

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunda Trendyol Süper Lig’in ilk maçına 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Adana Demirspor karşısında çıkacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 21.45’te başlayacak.

Sarı-lacivertli takım bu maçın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda 2-1 kaybettiği ilk maçın ardından rövanşta Lille takımıyla karşı karşıya gelecek

Fenerbahçeliler çok üzülecek! Alman muhabir transferi duyurdu! Yıldız futbolcu 35 milyon euroya gitti gidiyor - Resim: 3

Bunun yanında Fenerbahçe’de kadro yapılanması da kaldığı yerden devam ediyor. Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Allan Saint -Maximin, Youussef En- Nesyri ve Cenk Tosun’u kadrosuna kattı.

Umut Nayir, Melih Bostan, Michy Batshuayi, Tiago Çukur, Yusuf Kocatürk, Emir Ortakaya, Emre Demir, Jin-ho Jo, Yiğit Efe Demir, Joshua King, Leonardo Bonucci ve Serdar Dursun’un ayrıldığı Fenerbahçe’de taraftarları üzecek bir ayrılık yaşanabilir.

ALMAN MUHABİR TRANSFERİ DUYURDU

Alman spor muhabiri Florian Plettenberg’in haberine göre İngiltere Premier Lig ekibi Brighton & Hove Albion FC, Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nu transfer etmek istiyor.

FERDİ KADIOĞLU DA GİTMEK İSTİYOR

Teknik direktör Fabian Hürzeler'in transferini çok istediği Ferdi’nin Brighton'ın en önemli transfer hedefi olduğu kaydedildi. Haberde Ferdi’nin de transfer olmayı istediği görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

35 MİLYON EURO BONSERVİS

Haberde Ferdi’nin için istenen bonservis bedelinin 35 milyon euro olduğu kaydedildi. Öte yandan Ertan Süzgün, Brighton’un Ferdi için yaptığı teklifin 33 milyon euro ve bonuslar içerdiğini Arsenal ve Manchester United’ın da Ferdi’yi istediğini ifade etti. Bu durum Fenerbahçe taraftarında üzüntü yarattı.

FERDİ TARİHE GEÇEBİLİR

Ferdi için yapılan teklif kabul edilirse 24 yaşındaki futbolcu 21.5 milyon euroya Fenerbahçe’den Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi’yi geride bırakarak Fenerbahçe tarihini en yüksek bonservis bedeliyle satılan futbolcusu olacak. Ferdi, Sacha Boey’i de geride bırakarak Süper Lig’in en yüksek bonservis bedeliyle satılan futbolcusu konumuna gelecek.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 3 maça çıkarken 1 gol atma başarısı gösterdi. Ferdi’nin Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 9.8.2024 16:46

İLGİLİ HABERLER