Spor
  • 28.8.2024 13:03

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton formasıyla ilk maçı

Fenerbahçe'den Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, İngiltere'de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dünyanın en çok takip edilen liginin resmi internet sitesinde 24 yaşındaki oyuncu için çarpıcı ifadeler kullanılırken ilk maçının tarihi de rakibi de belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve A Milli Takım forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ferdi Kadıoğlu, birçok Avrupa kulübünün transfer listesine girmişti. Yıldız oyuncu uzun süre görüşmelerin ardından, Premier Lig ekibi Brighton'a transfer oldu.

BONSERVİSİ AÇIKLANDI

Sarı-lacivertliler Ferdi Kadıoğlu'nun transfer detaylarını da paylaştı. KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Profesyonel Futbolcumuz Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun İngiliz Kulübü The Brighton and Hove Albion FC'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 30.000.000 avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri The Brighton and Hove Albion FC tarafından ödenecektir.”

HÜRZELER ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

HÜRZELER ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Sezon başında Roberto De Zerbi ile yollarını ayıran İngiliz ekibinde göreve Fabian Hürzeler getirilmişti. 31 yaşındaki Alman teknik adam Ferdi'nin transferi sonrası yaptığı açıklamada yıldız oyuncuyu öve öve bitiremedi.

Hürzeler, Ferdi için; "Çok heyecanlıyım çünkü mükemmel bir oyuncu ve harika bir karakter alıyoruz. Harika bir yeteneği var, güçlü bir koşucu ve çok iyi pas atıyor. Ağırlıklı olarak bir bek oyuncusu ve sağ ya da sol tarafta oynayabiliyor; ayrıca orta sahanın ortasında da oynayabiliyor. Öğrenmeye ve gelişmeye çok hevesli biri ve bunu göz önünde bulundurarak Premier Lig'e ve İngiliz futboluna hızla adapte olacağından eminim."

RAKİPLERİ ESTUPINAN VE HINSHELWOOD 
Dünyanın en çok izlenen ve takip edilen ligi olan İngiltere Premier Lig'in resmi internet sitesi de Ferdi Kadıoğlu transferine geniş yer ayırdı ve 25 yaşındaki oyuncunun ilk maçını da açıkladı.

Güncellenme Tarihi : 28.8.2024 13:09

İLGİLİ HABERLER