Spor
  • 10.6.2024 11:38

Fernando Muslera : Futbolu Sportivo Bella Italia'da bırakacağım

Galatasaray haberi: Fernando Muslera'dan bomba itiraflar! Futbolu bırakacağı takımı açıkladı...

Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'de üst üste iki kez şampiyon olan Galatasaray'da Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, ülkesinde yayın yapan bir programa çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geleceğiyle ilgili dikkat çeken cevaplar veren ve aldığı teklifleri itiraf eden Muslera, futbolu bırakacağı takımı da açıkladı. İşte Fernando Muslera'nın o sözleri

Trendyol Süper Lig'de 102 puanla rekor kırarak şampiyon olan Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak adına play-off'ta mücadele edecek.

Teknik direktör Okan Buruk'un da sözleşmesini uzatan sarı-kırmızılı yönetim, yeni sezon için transferler için yoğun mesai harcıyor.

Galatasaray'da kaptan Fernano Muslera, Nisan ayında sözleşmesini yenilemiş ve açıklamalarda bulunmuştu.

MUSLERA SÖZLEŞMESİNİ YENİLEMİŞTİ

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Muslera, "13 yıl dile kolay bir ömür bu kulüpte geçirdim. Burada üçüncü kez kontratımı yeniliyorum. O yüzden başkanıma ve Erden Bey'e teşekkür ediyorum." demişti.

MUSLERA'DAN EMEKLİLİK AÇIKLAMASI

Sarı-kırmızılılarla 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan deneyimli file bekçisinden emeklilik açıklaması geldi.

"ONCA YILIN ARDINDAN BAĞLARIMI KOPARMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Galatasaray ile bağlarını koparmasının mümkün olmadığını ifade eden Uruguaylı eldiven, "Uruguay'da amatör kümede bir takımım var, Sportivo Bella Italia. Bu beni çok etkileyen bir şey."

"Galatasaray ile bağlarımı koruyacağım çünkü orada geçirdiğim onca yılın ardından bağlarımı koparmam mümkün değil ama hayatım Uruguay'da devam edecek" ifadelerini kullandı.

Uruguay'dan aldığı transfer tekliflerine yönelik soruya da cevap veren Muslera, "Nacional ve Penarol kulüplerinin başkanları beni aradığında bir düşündüm ama Galatasaray buna izin vermedi" dedi.

'AVRUPA KARİYERİM GALATASARAY'DA BİTECEK'

Galatasaray ile sözleşme yenileyen Fernando Muslera, "Şimdi sözleşme yenileme kararım Avrupa kariyerimi Türkiye'de bitirmem anlamına gelir."

"Bu Uruguay'a dönüp oynayacağım anlamına gelmiyor ama ne olacağını bilemezsiniz. Önümüzdeki sezona odaklandım ve sonra bir karar vereceğim" dedi.

Ailesinin Uruguay'da olduğunu söyleyen Muslera, "Ailemin burada olmasına karar verdik çünkü çocukların orada okula gitmesi zor olacaktı. Galatasaray'daki sözleşmemin bitimine 1 yıl kaldı" açıklamasını yaptı.

Tecrübeli eldiven kalesinde 50 gol görürken, 21 maçta da kalesini gole kapattı. 37 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeriyse 1.4 milyon Euro.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2024 11:41

İLGİLİ HABERLER