Asayiş
  • 17.6.2024 10:10

Fetö'nün yerine Şebö geldi… Fetö okul açıyordu Şebö’de portal kapısı

Keriz silkeleme seansları! Fetö gitti Şebö geldi… Fetö okul açıyordu Şebö’de portal kapısı

Vatandaşların hem duygusal hem de maddi olarak sömürüldüğü yeni trend ortaya çıktı. "Bilinçaltı temizliği, enerji, frekans" uzmanı olarak tanıtan Şebnem Tacigut, Göbeklitepe'de Sirius yıldızına portal açma seansları düzenlediği öğrenildi. İçsel yolculuğun bedeli ise 69 bin TL olarak belirlenmiş. Fetö’den sonra da keriz silkeleme seansları devam ediyor.

Kendini "kuantum düşünce tekniği eğitmeni" olarak tanıtan Şebnem Tacigut, sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çekiyor. Psikoloji diploması olmayan Tacigut, aldığı merdiven altı eğitimlerle kendini 'kişisel gelişim uzmanı' olarak tanıtıyor ve enerji, frekans adı altında insanları duygusal olarak sömürüyor.

 

GÖBEKLİTEPE'DE SIRIUS YILDIZINA PORTAL AÇMA

Şebnem Tacigut, Göbeklitepe'de Sirius yıldızına portal açma adı altında bir tur düzenledi. Üç gün süren bu turda katılımcılara, bilinçaltını keşfetme ve potansiyellerini açığa çıkarma garantisi veriliyor. Programda negatif enerji temizliği, aura çengelleri ve manyetik alan kancaları temizliği gibi çeşitli aktivitelier yer alıyor.

"GÖBEKLİTEPE UZAYLILARIN HAVALİMANI"

Göbeklitepe'nin uzaylıların havalimanı olduğunu savunan Tacigut, katılımcılarla birlikte tarihi kalıntılardan enerji almaya çalışıyor. Son gün ise Urfa'nın "peygamberler şehri" olarak anılmasından yola çıkılarak, bazı peygamberlerin özelliklerinin katılımcılara yüklendiği aktivasyonlar düzenleniyor.


 

PAHALI İÇSEL YOLCULUK: 69 BİN TL

Sosyal medyada yarım milyon takipçisi bulunan Tacigut, lüks otellerde de terapi seansları düzenliyor. 3 aylık periyotlar halinde verilen eğitimler toplamda 9 ay sürüyor ve birinci sınıfın ücreti 23 bin TL. Göbeklitepe turunun bedeli ise 69 bin TL.

EĞİTİM VE GEÇMİŞİ

Şebnem Tacigut'un psikoloji veya psikiyatri eğitimi bulunmuyor. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Tacigut, geçmişte kurumsal şirketlerde finans müdürü olarak çalışmış. Ayrıca çeşitli hocalardan enerji şifacılığı eğitimi almış.

KERİZ SİLKELEMEK NEDİR

Keriz silkeleme, borsada kullanılan bir terim olarak, hisse senedi veya başka bir yatırım aracının değerinin yapay olarak yükseltilmesi ve ardından bu yatırım aracının fiyatının düşmesiyle yatırımcıların büyük zararlarla karşılaşmasıdır. Bu dolandırıcılık yöntemi genellikle küçük veya orta ölçekli yatırımcılar hedef alınarak gerçekleştirilir.

"Keriz silkeleme", dolandırıcılık ve aldatma amacıyla yapılan çeşitli hileli işlemleri ifade eden argo bir terimdir. Genellikle insanların saf duygularını, bilgisizliklerini veya zayıf yönlerini kullanarak onların maddi veya manevi çıkarlarını ele geçirme eylemi olarak tanımlanır. Bu tür eylemler, farklı yöntemlerle gerçekleştirilebilir ve genellikle mağdurların farkında olmadan tuzağa düşmesini sağlar.

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 17.6.2024 10:20

İLGİLİ HABERLER