Gündem
  • 19.10.2024 21:13

Fetullah'ın yeğeninden FETÖ'yü karıştıran itiraflar

FETÖ elebaşının yeğeninden örgütü karıştıran itiraflar!

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in yaşadığı sağlık sıkıntılarından dolayı örgütü yönetememesi ve örgüt üst yönetiminin kararlarda etkili olması dolayısıyla örgütte güç savaşı devam ediyor. Son itiraflar terör örgütünü daha da karıştıracak.

Ebuseleme Gülen, "Delice Muhabbet" adlı YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, FETÖ'nün gerçek niyetlerini ve içindeki güç savaşlarını ortaya koydu. Gülen, örgütün dini duyguları sömürdüğünü ve müritlerin geleceğini düşünmediğini belirtti.
Gülen, 15 Temmuz sonrası hapse atılanlarla ilgili Fethullah Gülen'in "Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın" sözlerini aktardı. Bu durum, Gülen'in acımasızlığını ve müritlerin duygularını kendi çıkarları için nasıl kullandığını gösterdi.
FETÖ'nün Almanya'daki "Time to Help eV" isimli yardım kuruluşunun mal varlıkları, 31 Ağustos 2024 tarihinde donduruldu. Bu karar, örgütün finansal kaynaklarını zayıflatarak büyük bir ekonomik darbe oluşturdu.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in öz yeğeni olan Ebuseleme Gülen, Youtube kanalı üzerinden örgütle ilgili ifşalarına devam ediyor. Ebuseleme Gülen, paylaştığı son videoda da yine örgüt ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le  ile ilgili kritik bilgileri “ilk defa söylüyorum” diyerek deşifre etti.  

İDEAL İNSAN PORTRESİ BİR PROJE

 Yeğen Gülen, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in “ideal insan portresi” olarak anlattıklarına vurgu yaptı. FETÖ’ye inananlara anlatılan “ideal insan portresi”nin aslında Fethullah Gülen’in bir “projesi” olduğunu, anlatılan bu “ideal insan portresi” içinde aralarında “hırsız, katil ve darbecilerin” de yer aldığını belirtti.

Ebuseleme Gülen, amcası Fethullah Gülen’in kendisine destek vermeyen insanlara karşı kin beslediğini vurgulayarak, haksız yere Ergenekon davasında hapis yatanlar için “Onlara müstahak” dediğini belirtti.

GERÇEKLERİ SÖYLEYENLER SUSTURULMAYA ÇALIŞILIYOR

Ebuseleme Gülen, yayınladığı videolar sayesinde insanların gerçekleri görmesinden dolayı örgüte para yollamayı bıraktıklarına dikkat çekti. Yeğen Gülen, son videsunda örgüt için “hizmet” adı altında toplanan paraların, kendi gibi gerçekleri anlatmak isteyenlere susmaları için rüşvet olarak dağıtıldığını ifşa etti.

örgütte şeffaflık olmadığının altını çizen Ebuseleme Gülen, örgütün yönetim kadrosundakilerin ne kadar maaş aldığının saklandığına ve kayıt dışı paraların nereye gittiğinin sorgulanmadığını söyledi.

TİME TO HELP E.V’NİN KAPATILMASI TEDİRGİN ETTİ

FETÖ örgütünün yardım adı altında para topladığı “Time To Help e.V.” derneğinin hesaplarının Resmi Gazete’de yayımlanan kararla dondurulması, örgüte yardım yapanlarda tedirginlik oluşturduğunu belirten Ebuseleme Gülen, Time To Help e.V. derneği ile ilişkili şahısların yaşanan gelişmelerden dolayı mevcut banka hesaplarını kapattırıp, başka bankalardan hesaplar açtığı belirtti.

 

Güncellenme Tarihi : 19.10.2024 21:25

İLGİLİ HABERLER