Medya
  • 2.1.2022 20:47

FOX TV'de satanist şeytan ayini rezilliği

FOX TV'de "Maske kimsin sen?" rezilliği; Vatandaştan sert tepki!

Son dakika haberler: Masked Singer olarak bazı ülkelerde yayınlanan yarışmayı Türkiye'de yapmaya başlayan FOX Tv'de kullanılan materyal ve ekrana getirilen görseller tepki çekti. Türkiye versiyonuna "Maske Kimsin Sen?" ismi verilen ve ünlü isimlerin kullanıldığı yarışmada pagan ve satanist ritüeller show adı altında açık açık sergilenirken sosyal medyada yoğun bir tepki oluştu. #FoxHaddiniBil etiketi ile binlerce tweet atılırken kullanıcılar protestolarını dile getirdi.

Son dakika | FOX TV’de Maske kimsin sen? rezilliği; Vatandaştan sert tepki!

FOX TV'de Maske Kimsin Sen adlı programda pagan ve satanist ritüeller show adı altında açık açık işlendi. 7'den 70'e her yaşta izleyici grubunun televizyon başında olduğu saatte yayınlanan programda yapılan iğrençlikler sınır tanımadı. Birbirinden iğrenç ve korkutucu maskeler takan katılımcılar sahnede şarkı söyleyip dans etti.

Son dakika | FOX TV’de Maske kimsin sen? rezilliği; Vatandaştan sert tepki!

PROGRAMDA ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR

"Maske Kimsin Sen?" isimli yarışma programında yarışmacılar da jüri de ünlü isimlerden oluşuyor. Formata göre maskeyle sahne performansı sergileyen isimlerin kim olduğu tahmin ediliyor. Ancak kullanılan kostüm ve maskeler tartışma konusu olurken sosyal medyada da sert tepkiyle karşılaştı.

Son dakika | FOX TV’de Maske kimsin sen? rezilliği; Vatandaştan sert tepki!

PAGAN VE SATANİZM SUBLİMİNALİ İDDİALARI

Pagan tanrılarının maskesini andıran maskelerle sahnede çeşitli ritüeller yapılan program sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Milli ve manevi değerlerle alakası olmayan programın Türk televizyonlarında yayınlanmasına tepki gösteren kullanıcılar RTÜK'e tepki gösterdi.

Son dakika | FOX TV’de Maske kimsin sen? rezilliği; Vatandaştan sert tepki!

RTÜK'E ŞİKAYET

Birçok vatandaş RTÜK hesaplarını etiketleyerek programı şikayet etti.

İşte sosyal medya üzerinden FOX TV ve "Maske Kimsin Sen?" isimli yapımda kullanılan satanist ve paganist unsurlara yönelik gelen tepkilerden bazıları...

"FOX'un kimin malı olduğu açık açık satanizm/paganizm ritüelleriyle dolu #MaskeKimsinSen programından da anlaşılıyor. #FoxtvhaddiniBil"

Batıya özenmenin sonu kölelik, paganizme özenmenin sonu sapıklıktır. Toplumunun bu hastalıklı marjinal zihinlerle mücadele etmesi gerekiyor. Kendisini ilerici çağdaş modern olarak lanse eden tas devri kalıntısı

#FoxtvhaddiniBil

Rezil bir kanalsın artık tamamen ortalığa çıktınız satılmış şeytanlaşmış medya kanalı çocuklarınızı koruyun bu programın acil kapatılması lazım #FoxtvhaddiniBil

Yabancı girişimci; Enerji/banka gibi alanlara giriyorsa amacı kârdır diyebiliriz. Zira bunlar karlı sektörler
Medya/TV gibi alanlara deli gibi para harcıyorsa, şüphe ile bakılmalı. Zira bunlar çok da karlı sektörler degil

Güncellenme Tarihi : 4.1.2022 00:14

İLGİLİ HABERLER