Spor
  • 29.4.2006 19:58

GALATASARAY-ANKARASPOR MAÇINDAN NOTLAR

İSTANBUL - Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-0 yenilerek şampiyonluğu zora sokan sarı-kırmızılı futbolcuları adeta bağırlarına bastılar.
     Karşılaşmada stadın büyük bir bölümünü dolduran taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundular. Futbolcuları topluca tribünlere çağırarak alkışlayan taraftarlar, ''Yenilsen de yensen de taraftarın seninle, üzüntünde, sevincinde seninle birlikte'' şarkısını söylediler.
     Galatasaraylı taraftarlar, ''Vali istifa'' ve ''Emniyet uyuma, biber gazı sıksana'' diye tezahüratlar da yaparken, açık tribüne ise ''Erkek adam kuş beyinli takım tutmaz'' yazılı pankart astılar.
     Traftarların kapalı tribünde çok sayıda ''Size inanıyoruz'' pankartı astığı görülürken, açık tribünde ''Biber Gazı ve İnsan Hakları'' yazılı pankartları açtılar.
     Teknik direktör Erik Gerets, Fenerbahçe maçının ilk yarısında oyundan alınan Uğur'u bu karşılaşmanın 18 kişilik kadrosuna almadı.
     Fenerbahçe maçında ilk 11'de yer alan Ferhat'ı da yedek soyunduran Belçikalı teknik adam, kırmızı kart cezalası Saidou'nun yerine Volkan'ı, Hasan Şaş'ın yerine de genç Aydın'ı sahaya sürdü.
     Gerets, Fenerbahçe maçında yedek soyundurduğu Iliç ve Ergün'ü ilk 11'de oynattı.
     Galatasaray, 4-0'lık Fenerbahçe maçının ilk 11'nden 4 değişiklikle sahaya çıktı.
     Maçtan önce vefat eden FIFA kokartlı eski hakem ve MHK eski üyesi Mustafa Gerçeker için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
     Galatasaraylı taraftarlar, Ankarasporlu futbolcuların maç öncesinde saha kenarında toplanarak galibiyet yemini etmelerine büyük tepki gösterdiler.
     PAF Ligi'nde oynanan karşılaşmda Galatasaray, Ankaraspor'u 3-2 yendi. Sarı-kırmızılıların golleri Cafercan (2) ve Özgürcan'dan geldi.
     Ankaraspor sahaya, ''Karaman 729. Türk Dil Bayramı'' yazılı pankartla çıktılar.
     Bu arada Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, ellerindeki aletlerle stadın içindeki tezarühatın şiddetini ölçtüler. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:32

İLGİLİ HABERLER