Spor
  • 29.4.2006 19:56

TRABZONSPOR'DA YATTARA YEDEK, HASAN İLK 11'DE YER ALDI

TRABZON - Turkcell Süper Ligi'nde Trabzonspor- Fenerbahçe maçına bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi.
     Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki maçta yaklaşık 20 bin taraftar bordo- mavili takıma destek verirken, İstanbul'dan uçakla ve karayoluyla gelen yaklaşık 500 sarı-lacivertli taraftar da Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.
     Hüseyin Avni Aker Stadı'na saat 16.00'da seyirci alınmaya başlanırken, taraftarlar maçın başlamasına kısa süre kala tribünleri tıklım tıklım doldurdular.
     Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodziç, Gineli oyuncu İbrahim Yattara'yı yedek soyundurdu.
     Halilhodziç, Yattara'nın yerine hafta içinde idmanlarda denediği Hasan'a ilk 11'de görev verdi.
     Lig lideri Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı kadrosunda sakatlığı süren Nobre, kart cezalısı Luciano ve ameliyat olan Kemal yer almadı.
     Teknik direktör Daum, Nobre'nin yerine geçen hafta yedek soyundurduğu Anelka'ya, Luciano'nun yerine de Önder'e ilk 11'de forma giyme şansı verdi.
     Hüseyin Avni Aker Stadı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden 950, İl Jandarma Komutanlığı'ndan 150, özel güvenlikçi 250 olmak üzere toplam bin 350 güvenlik görevlisi maçta görev yaptı.
     Emniyet yetkilileri 2 gün önceden satışa çıkan ve aynı gün biten biletlerin karaborsada satılmasını önlemeye çalıştı.
     Karşılaşmayı 45'i foto muhabiri olmak üzere 234 basın mensubu takip etti. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bu sezon basın mensuplarının en fazla ilgi gösterdiği karşılaşma bu karşılaşma oldu.
     Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşmayı protokol tribünde birlikte izledi.
     Trabzonspor taraftarları kale arkasındaki tribüne üzerine ''Haddini bilen merttir vatan bölünmez tektir, Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran namerttir, Ne Mutlu Türküm diyene'' yazılı bordo-mavili bayrak astılar.
     Maraton tribününe ''Onurla kazanılan tek yıldız onursuzca kazanılan yıldızlardan büyüktür. 5 Mayısları unutmayacağız'' yazılı pankart açıldı. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:32

İLGİLİ HABERLER