Spor
  • 19.10.2024 23:00

Galatasaray, Antalyaspor'u farklı yendi

Galatasaray, Antalyaspor'u 3 golle yendi

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Corendon Airlines Park'ta oynanan maçı Galatasaray 3-0 kazandı.

Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 10 ve 52. dakikalarda Mauro Icardi, 90+3. dakikada Victor Osimhen kaydetti.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı, Süper Lig'deki ilk maçına çıktığı 2022/23'ten bu yana en fazla kafa golü atan oyuncu oldu.

Sarı kırmızılı takım ligde yenilmzelik serisini 10 maça çıkardı.

FENERBAHÇE'NİN REKORUNU KIRDI!

Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan Galatasaray, bu sezon da dış sahadaki 4 müsabakayı kayıpsız geçti. Sarı kırmızılı takım, üst üste 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak rekor kırdı. Bu rekor daha önce 12 maç ile Fenerbahçe'ye aitti.

ANTALYA'YA HİÇ KAYBETMEDİ!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde Antalyaspor ile yaptığı Süper Lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi.

Ligde bu sezon toplam 8 gol yiyen Okan Buruk'un öğrencileri, Alanyaspor maçının ardından Antalyaspor'a karşı da gol yemedi.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 25'e çıkardı. Antalyaspor ise 8 puanda kaldı.

Bir sonraki maçta Galatasaray, Avrupa Ligi'nde IF Elfsborg ile oynayacak. Antalyaspor ise Alanyaspor deplasmanına gidecek.

Güncellenme Tarihi : 19.10.2024 21:32

İLGİLİ HABERLER