Spor
  • 27.6.2023 11:00

Galatasaray gözünü karattı! Orta sahaya 2 Arjantinli

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek üzere girişimlerde bulunan Galatasaray, bir süredir Arjantinli orta saha Leandro Paredes’le temas halindeydi. İtalyan gazetelerinin dünkü manşetlerinde yer alan iddialara göre, Sarı-Kırmızılı kulüp bu transferde mutlu sona ulaşmış durumda.

2.5 MİLYON EURODAN 4 YILLIK SÖZLEŞME

2.5 MİLYON EURO'DAN 4 YILLIK SÖZLEŞME

Çizme medyası, Juventus’la kiralık kontratı biten ve PSG’nin yeni sezon planları arasında yer almayan 28 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’a, 2.5 milyon Euro yıllık maaş ve 4 senelik kontrat karşılığında “Evet” dediğini, Cim Bom’un PSG’ye de bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro ödeyeceğini ileri sürdü.

ICARDINİN YAKIN DOSTU

ICARDI'NİN YAKIN DOSTU

Transferin resmiyete kavuşması halinde Paredes - Icardi ikilisinin takımda nasıl bir uyum sergileyeceği de merak konusu. Daha önce birlikte PSG forması giyen iki yıldız, bu kez birlikte Galatasaray’ı hedeflerine kavuşturmaya çalışacak.

DEV BONSERVİS ÖDENDİ

DEV BONSERVİS ÖDENDİ

Leandro Paredes, PSG’den önce Zenit, Roma ve Boca Juniors gibi devlerde de oynadı. Tecrübeli futbolcunun bonservisi için şu ana kadar kulüpler tam 70 milyon Euro’luk ödeme yaptı.

LAZIO, TORREIRA'NIN PEŞİNDE

Her ne kadar Leandro Paredes transferinde Galatasaray mutlu sona çok yaklaşmış olsa da takımın en kilit oyuncularından biriyle yol ayrımına gelindi. Lucas Torreira ile Lazio arasında transfer görüşmeleri başladı. İtalyan ekibinin hocası Sarri, bu transferde çok ısrarcı. Galatasaray Yönetimi, 27 yaşındaki ön liberoyu bırakmayı kesinlikle istemiyor.

İSTENEN ÜCRET BELLİ

İSTENEN ÜCRET BELLİ!

Ancak daha önce Fiorentina’da kiralık oynayan Torreira’nın yeniden Serie A’ya dönmek istediği de biliniyor. Sarı-Kırmızılılar, Lazio’dan resmi teklif gelmesi durumunda kapıyı 30 milyon Euro’dan açmayı planlıyor.

TAVRI BELİRLEYİCİ OLACAK

TAVRI BELİRLEYİCİ OLACAK

Tatile çıkmadan önce Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmede, tekliflere rağmen 1 yıl daha SarıKırmızılı takımda kalmaya sıcak baktığını belirten Lucas Torreira’nın tavrı, bu transferde belirleyici olacak. Yine de kulübe 30 milyon Euro’ya yakın bir teklif gelmesi durumunda, acil paraya ihtiyacı olan yönetimin bunu geri çevirmesinin mümkün görünmediği de gelen haberler arasında. Sarı-Kırmızılılar’ın bu parayla kadroda ihtiyaç duyulan birçok bölgeyi kapatabileceği düşünülüyor.

BİR BÜYÜK BOMBA DAHA!

Aslan transferde bir büyük bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer radarına giren son isim, Exequiel Palacios oldu. Almanya’da Bayer Leverkusen forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray’daki Arjantin rüzgârının son temsilcisi olabilir.

PALACIOS GELİRSE İLK 11'DE 3 ARJANTİNLİ OLABİLİR

Mauro Icardi’yi kadrosunda tutmaya çalışan, Leandro Paredes transferinde son aşamaya gelen Sarı Kırmızılılar, Palacios’u da renklerine bağlayabilirse, ilk 11’inde 3 Arjantinli yıldızla sahada olabilir.

GÖRÜŞMELER SON DERECE OLUMLU

GÖRÜŞMELER SON DERECE OLUMLU

Alman medyasına göre Galatasaray ile Palacios arasında gerçekleşen görüşmeler son derece olumlu bir zeminde ilerliyor. Arjantin’den Avrupa’ya 2020 yazında 17 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayer Leverkusen’e transfer olarak ilk adımı atan Palacios, Bundesliga’da iyi bir dönem geçirdi.

İKİ YÖNLÜ OYNAYABİLİYOR

İKİ YÖNLÜ OYNAYABİLİYOR

1.77 boyundaki futbolcunun 25 milyon Euro civarında bir market değeri var. Orta sahada iki yönlü olarak görev yapabilen Tangocu, yüksek temposu ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor.

KESENİN AĞZI AÇILACAK

KESENİN AĞZI AÇILACAK

25 kez Arjantin Milli Takımı için de ter döken genç futbolcunun transferini bir an önce bitirmek isteyen Galatasaray Yönetimi’nin, kesenin ağzını açtığı iddia ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 27.6.2023 11:16

İLGİLİ HABERLER