Spor
  • 27.6.2023 11:25

Galatasaray'da bomba operasyon

Galatasaray, yaz sezonunda öncelikle mevcut kadroyu korumaya odaklanırken, yıldız transferiyle Şampiyonlar Ligi elemelerinde başarıya ulaşma hedefini de güçlendirmek istiyor. İtalyan yıldız Mauro Icardi, Arnavut yıldız Milot Raschia, İspanyol sol bek ve Arjantinli orta saha oyuncusu için de transfer çalışmaları devam ediyor.

Mauro Icardi ve Milot Rashica’yı mutlaka kadroda tutmak isteyen Galatasaray Yönetimi, tüm şartları zorluyor. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edebilecek bir takım yaratmak isteyen Aslan, İspanyol sol bek ve Arjantinli yıldız orta saha almak için yoğun mesai harcıyor. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmeleri…

ZANIOLO İÇİN GEÇİT YOK

ZANIOLO İÇİN GEÇİT YOK

Devre arasında 15 milyon Euro bedel ile Roma’dan gelen Nicolo Zaniolo için bir süredir Juventus devrede. İtalyan süperstar için McKennie’nin yanında 20 milyon Euro öneren Çizme ekibi, Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde henüz bir sonuca varamadı. Sarı Kırmızılılar, 23 yaşındaki futbolcunun satılması için sadece 35 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini teklif edecek. Cim Bom, bunun dışındaki teklifleri değerlendirmeye dahi almayacak.

TORREIRA GÖRÜŞME ODASINA

TORREIRA GÖRÜŞME ODASINA

Sarı Kırmızılılar’da geride kalan sezonun en iyilerinden biri olan Lucas Torreira’nın da geleceği merak konusuydu. Uruguaylı orta saha oyuncusunun menaceri Bentancur,flaş bir açıklama yapmadı. Torreira için Lazio’nun ilgisi olduğunu belirten Bentancur, “Torreira, çok ışıltılı bir sezon geçirdi. Rahatlıkla söyleyebilirim ki Torreira, Galatasaray için satılık değil. Dürüst olmalıyım. Lazio ile gelecek hafta resmi bir randevum var. Lucas, İtalya’yı her zaman sevmiştir fakat net olmalıyım. O, satılık değil. Lazio’ya saygı duyuyorum ve tekliflerini görmek istiyorum” dedi.

TAYLAN VE EMREYE TEKLİF YAĞIYOR

TAYLAN VE EMRE'YE TEKLİF YAĞIYOR

Geçtiğimiz sezonu Ankaragücü’nde kiralık olarak geçiren Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç’ın, bu yıl takımda kalması bekleniyor. Başkent ekibi ile görüşen ikili, yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamadı. Fakat Taylan ve Emre için birçok Süper Lig takımının olduğu öğrenildi. Özellikle Süper Lig’e yükselen Samsunspor’un, Taylan Antalyalı’yı kadrosuna katmayı çok istediği belirtildi. Emre’nin ise görüşmelerine devam ettiği ve kısa süre içerisinde kararını vereceği ortaya çıktı.

RASHICA ISRARI SÜRÜYOR

RASHICA ISRARI SÜRÜYOR

İlk haftalarda olmasa da sezonun ilerleyen bölümlerinde oldukça fazla şans bulan, sonrasında ise ilk 11’in vazgeçilmezi olan Milot Rashica da kiralık kontratının sona ermesinin ardından Norwich City’e geri döndü. Özellikle teknik direktör Okan Buruk ve teknik ekip, Kosovalı kanat oyuncusunun takımda kalmasını çok istiyor. Fakat İngiliz ekibinin 6-7 milyon Euro dolaylarında bir bonservis bedeli talep ettiği belirtildi. Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle alabilmek için sıkı bir pazarlık içerisine girecek.

ICARDI YAKIN AMA...

ICARDI YAKIN AMA...

Süper Lig’e damgasını vuran Mauro Icardi, kariyerini Galatasaray’da sürdürmeye sıcak bakıyor. Ancak Suudi Arabistan’dan gelen teklifler, Cim Bom’un işinin zorlaşmasına yol açıyor. Ancak yönetim pes etmeyip, son ana kadar bu transfer için bastıracak. Arjantinli’nin de Sarı-Kırmızılı formayı giyme isteği, Cim Bom’un en büyük avantajı. 30 yaşındaki oyuncunun yüksek maliyetini karşılayabilmek adına sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Bayramdan sonra bir netice alınacağı öğrenildi.

ANGELINODA KİRALIK FORMULÜ

ANGELINO'DA KİRALIK FORMULÜ

Sol bekte neredeyse bir sene boyunca problem yaşayan Galatasaray, bu bölgedeki açığı da yıldız bir isimle takviye etmek istiyor. Özellikle savunmanın yanısıra hücumda da skor katkısı veren bir futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, rotasını Almanya’ya çevirdi. Kiralık kontratının bitmesiyle RB Leipzig’e dönen Angelino’yu transfer etmeyi hedefleyen Cim Bom, 26 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonu ile kiralama formülünü devreye sokacak.

PARADESTE BONUSLAR EKLENECEK

PARADES'TE BONUSLAR EKLENECEK

Geçen sezonu Juventus’da kiralık olarak geçiren ve PSG’ye geri dönen Leandro Paredes, orta saha transferi için listenin ilk sırasında yer alıyor. Son gelen haberlere göre Arjantinli futbolcu için senelik 2.5 milyon Euro ödenmesi konusunda bir teklif yapılmıştı. Ancak işini şansa bırakmak istemeyen Aslan, bütün şartları da zorlamaya hazır. Arjantin ile 2022 Dünya Kupası’nı kazanan 28 yaşındaki oyuncunun kontratına bonus maddeleri eklenecek. Bu sayede deneyimli futbolcunun kazanacağı ücretin, 3 milyon Euro’yu bulması hedefleniyor.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2023 01:12

İLGİLİ HABERLER