Spor
  • 24.8.2021 18:49

Galatasaray’ın Morutan’dan sonraki hedefleri ortaya çıktı!

Galatasaray’ın Morutan’dan sonraki hedefleri ortaya çıktı! Feghouli ve Falcao derken o da gidiyor…

Süper Lig’de sezona 2’de 2 yaparak giren Galatasaray, ligin ilk haftasında Giresunspor’u 2-0, ikinci haftasında ise Hatayspor’u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Süper Lig’in yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalma mücadelesi veren sarı-kırmızılılar, play-off turunda ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Randers’ı ağırlayacak. Sezona galibiyetlerle giren Galatasaray, transferde de beklenen hareketliliği yaratmaya başladı. Son olarak Morutan transferini bitiren

Cimbom’un yeni hedefleri ortaya çıktı. Bu süreçte transfer çalışmalarına geçtiğimiz sezonlara göre çok daha farklı bir politikayla devam eden Galatasaray, toplamda 8 oyuncuyu resmen kadrosuna kattı.Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Patrick van Aanholt, Sacha Boey, Cicaldau, Berkan Kutlu ve Victor Nelsson, Galatasaray'a katılan isimler oldu.

MORUTAN İSTANBUL'A GELİYOR

Bu transferlere eklenen son ismin ise Rumen genç oyuncu Olimpiu Morutan olacak. Genç oyuncu, uzun süren transfer görüşmelerinin ardından sarı-kırmızılı takım için sağlık kontrolünden geçecek.Bu gece ilerleyen saatlerde İstanbul'a inmesi beklenen Morutan'ın Galatasaray ile 5 yıllık bir anlaşma imzalaması bekleniyor.Oyuncuya bonuslarla birlikte 5.7 milyon Euro ödeyecek Galatasaray, 600-700 bin Euro gibi düşük bir yıllık ücret verecek.

Bu sezon oyuncu bonservislerin de yüksek meblağları bulan Galatasaray, yeni transferlerin yıllık ücretlerini düşük tutarak geçtiğimiz yıllara göre daha farklı bir yapılanmaya gitti.

FALCAO VE FEGHOULİ DERKEN...

Morutan transferinden sonra Galatasaray'da gözler artık takımdan gönderilecek isimlere çevrildi. Galatasaray'da ayrılması beklenen isimler listesinde ilk iki sırada yer alan Falcao ve Feghouli'nin dışında bir isim daha sürpriz bir şekilde takımdan ayrılabilir.Son haftalarda Feghouli'ye şans veren Fatih Terim, Cezayirli oyuncuyu yeniden takıma kazandırmaya çalışsa da Feghouli'nin yüksek maliyeti, yönetimi göndermekten yana tutuyor.

Galatasaray'da gönderilecek isimler ve Falcao ve Feghouli ile sınırlı kalmayacak. A Spor yorumcusu ve Sabah Gazetesi muhabiri Mehmet Özcan, Falcao'dan sonra Babel'in de takımdan ayrılacağını belirtti.

Falcao'nun kesin bir şekilde gönderileceğini söyleyen Mehmet Özcan, gönderilmeye en yakın diğer ismin ise Hollandalı oyuncu Ryan Babel olduğunu söyledi.Ryan Babel, bugün yaptığı bir sosyal medya paylaşımında, "Eve dönüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım, oyuncunun ayrılacağı yönündeki iddiaları kuvvetlendirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.8.2021 18:53

İLGİLİ HABERLER