Spor
  • 8.8.2024 13:04

Galatasaray’ın yıldızı gemileri yaktı, yeni takımıyla anlaştı!

Galatasaray’ın Beşiktaş ile oynadığı Süper Kupa maçı sonrası yıldız futbolcu gemileri yakarak takımdan ayrılma kararı aldı. Yeni takımıyla transfer için anlaşan yıldız futbolcu bonuslarla 4 milyon euro kazanacak. Galatasaray’ın kasasına ise 13 milyon euro bonservis girecek.

Galatasaray, 2024 -2025 sezonunun ilk resmi maçında Beşiktaş ile Turkcell Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya geldi. Cimbom etkisiz bir performans sergilediği maçta rakibine 5-0 yenilerek sezona kötü başladı.

Galatasaray bu maç sonrası rotasını Trendyol Süper Lig’in 1. Haftasında Hatayspor ile oynayacağı maça çevirdi. Sarı-kırmızlı takım sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Öte yandan Süper Kupa sonrası Galatasaray’da taşlar yerinden oynadı. Bir yıldız futbolcu gemileri yakarak takımdan ayrılma kararı aldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN AYRILIK KARARI

Ali Naci Küçük’ün haberine göre Süper Kupa finali sonrası yaşananlar ardından Kerem Aktürkoğlu, Florya'da Pazar ya da Pazartesi günü Okan Buruk ve İbrahim Hatipoğlu ile görüşme gerçekleştirip ayrılmak istediğini söyledi.

GALATASARAY, KEREM'İN TRANSFERİNDEN 13 MİLYON EURO KAZANACAK

Daha sonra Rus ekibi Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu’nu transfer etmek için Galatasaray ile görüşme yaptı. Galatasaray ile Spartak Moskova transfer için anlaştı. Sabah’tan Mehmet Özcan’ın haberine göre Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun transferinden 13 milyon euro bonservis kazanacak.

Güncellenme Tarihi : 8.8.2024 13:07

İLGİLİ HABERLER