Spor
  • 8.8.2024 13:12

İngilizler çıldırdı: Ferdi Kadıoğlu'na rekor bonservis!

Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alırken Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna transfer eden Fenerbahçe'de gözler bir yandan da yıldız oyunculara gelen tekliflerde. Futbolcu satışı, şüphesiz ki Jose Mourinho'nun transferdeki planlarını değiştirebilir. Kanarya'nın yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu ile ilgili gelen son teklif, gündem oldu. İngiltere Premier Lig kulübü, kanat oyuncusu için rekor bir teklif yaptı. İşte detaylar...

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

2024-25 sezonunda Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor ile ilk hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu sürprizi yaşandı. Yıldız futbolcu için rekor bir teklif geldi.

ACUN ILICALI SİNYALİ VERMİŞTİ

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, yakın dönemde Ferdi Kadıoğlu'nun transferi üzerine açıklamalarda bulunmuştu. Ilıcalı konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

'DEĞERİ 30 MİLYONUN ÜZERİNDE'  
"Fenerbahçe oyuncularına büyük bir ilgi var. O kadar çok transfer teklifi var ki, istersek tüm takımı satabiliriz. Ancak başka etkenlerle şampiyonluğu etkileyen oyuncuları yollamalı mıyız? Ferdi'nin değeri 30 milyon Euro'nun üzerinde ve ciddi teklifler alıyoruz.

'BİZİ HEYECANLANDIRMIYOR' 
Ferdi'ye gelen 30 milyon Euro'luk teklifler bizi heyecanlandırmıyor. Aklımızın almadığı bir teklif gelmediği sürece oyuncu satmayı düşünmüyoruz."

BRIGHTON'DAN DEV TEKLİF! 
Öte yandan Sports Digitale'de yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulübü Brighton, Ferdi Kadıoğlu için teklifte bulundu. İngiliz kulübü, millî kanat oyuncusu için kesenin ağzını açtı.

35 MİLYON EURO! 
Gelen haberlere göre Brighton, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon euro teklif etti. Yıldız futbolcu için Brighton dışında Premier Lig'den iki takım daha teklif yaptı. Oyuncu tarafının elinde toplam üç teklif olduğu gelen bilgiler arasında.

Güncellenme Tarihi : 8.8.2024 13:14

İLGİLİ HABERLER