
Galatasaray peşine düştü, Tehdit edildi, sosyal medyasını kapattı!
Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız veren kurmayların, Şili'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu radarına aldığı aktarıldı.
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü.Galatasaray'ın peşinde olduğu futbolcu kısa süre önce sosyal medya hesabını kapatmıştı.
Diario Ole'nin haberine göre; Galatasaray'ın Independiente forması giyen 24 yaşındaki orta saha Felipe Loyola ile ilgilendiği belirtildi.
Sarı-kırmızılıların, Şilili orta saha oyuncusu için 9 milyon dolarlık bir bedeli gözden çıkardığı kaydedildi. Galatasaray'ın Felipe Loyola için henüz resmi bir teklifinin olmadığı aktarıldı.
Independiente'nin 21 Ağustos'ta De Chile ile oynadığı maç taraftar olayları nedeniyle yarıda kalmıştı. Felipe Loyola, bu maçın ardından sosyal medyadan tehditler almış ve hesaplarını kısa bir süreliğine kapatmıştı.
Felipe Loyola, bu sezon Independiente'de 35 maçta forma şansı buldu. 24 yaşındaki orta saha, bu müsabakalarda 7 gol ile 4 asist üretti.
Felipe Loyola'nın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Şilili futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.
Colo Colo altyapısında yetişen Felipe Loyola daha sonra CDF Vial ve Huachipato'da oynadı. Arjantin temsilcisi Independiente, 2024-2025 sezonu başında Felipe Loyola için 1 milyon 650 bin euro bonservis bedeli ödedi.
Felipe Loyola, Şili Milli Takımı'nda 12 karşılaşmada forma giydi.
Güncellenme Tarihi : 9.9.2025 10:24