Spor
  • 10.6.2024 13:58

Galatasaray, Rafa Silva'ya teklifi sundu

Galatasaray, Portekizli 10 numara Rafa Silva'ya dikkat çeken bir kontrat sundu. Sarı-kırmızılılar, oyuncunun vereceği kararı bekleyişe geçti.
Aslan, Benfica ile sözleşmesi biten Rafa Silva'ya yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 3 milyon Euro da imza parası içeren bir kontrat sunup beklemeye koyuldu. İlk etapta Portekizli futbolcu, Suudi Arabistan'dan gelen yüksek ücretli teklifleri değerlendirmeye alacağının sinyallerini verirken sarı-kırmızılı yönetim ise son teklifin bu olduğunu iletti.

Geçen süreçte 31 yaşındaki oyuncu, kariyeri açısından G.Saray hamlesinin daha doğru olacağını yakın çevresi ve menajerine iletince Portekiz basınına göre rotayı da İstanbul'a çevirmeye çok yaklaştı. 10 numara bölgesinin yanı sıra kanatlarda da oynayabilen deneyimli isim, bu hafta son kararını verip G.Saray'ın teklifi için son sözünü söyleyecek.

Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki 10 numaranın istekleri ise dudak uçuklatıyor.

Yıllık 7 milyon euro talep eden Silva, imza parası olarak da 4 milyon euro istiyor.

Sarı-kırmızılılar ise bu rakamlara çıkmaya yanaşmıyor. Maksimum 4 milyon euro'luk bir maaş bütçesi belirleyen Aslan, imza parasını ise karşılaşmaya hazır.

Suudi Arabistan kulüpleriyle de görüşme halinde olan yıldız oyuncunun menajeri şu ana kadar maaş talebinde indirime gitmedi

Sarı-kırmızılılar, bu istekler karşısında transferi beklemeye aldı.

Diğer yandan listedeki alternatif isimlerle görüşen Galatasaray, Silva'nın menajerinden olumlu yanıt alırsa bu transfer için yeniden masaya oturacak.

Aksi halde Portekizli oyuncunun yerine listedeki başka bir yıldızla anlaşma sağlanacak.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2024 14:16

İLGİLİ HABERLER