Spor
  • 31.8.2024 11:48

Galatasaray'a ALKOLİK sol bek!

Galatasaray'ın transferinde mutlu sona ulaştığı Monaco'nun 25 yaşındaki sol beki Ismail Jakobs hakkında çok enteresan bilgiler gelmeye devam ediyor. Gündeme gelen son habere göre; AS Monaco'nun Toulouse maçından bir gece önce katıldığı Formula-1 partisinde aşırı alkol aldığı, konukların üzerine kustuğu için ceza alan Ismail Jakobs kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray, Monaco'dan Ismael Jakobs’u transfer etmeye çok yaklaştı. Resmi açıklama her an yapılabilir. 25 yaşındaki Senegalli oyuncu hakkında daha önce ortaya çıkan haberler yeniden gün yüzüne çıkmaya başladı.

ÇILGIN PARTİ PAHALIYA PATLADI

AS Monaco'nun eski teknik direktörü Philippe Clement, disiplin talimatının ihlali nedeniyle Ismail Jakobs'u geçen sezon kadro dışı bıraktı. Eurosport ve L'Équipe'in de doğruladığı üzere Senegalli sol bek Toulouse ile oynanan son lig maçından önce Formula-1 Grand Prix'si için verilen partide ipin ucunu kaçırdı.

AYAKTA DURMAYACAK KADAR SARHOŞ OLDU

AS Monaco taraftarlarının Jakops'u alkole olan aşırı bağlılığı yüzünden sert şekilde eleştirmelerinden sonra ceza kesildi. İddialara göre Jakobs aşırı alkol aldığı ve ayakta duramadığı hatta bazı konukların üzerine kustuğu için çağrılan taksi ile evine gönderildi. Kulüp bilgilendirildi.

EV KİRASINDAN ŞİKAYETÇİ

Bu arada Jakops, Mobaco'da her şeyin pahalı olmasından da şikayetçi. Verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullandı:

* Monako'da yaşamak başlı başına bir olay. Kira fiyatları dahil her şey ütopik. 100 metrekarelik daireme 11 bin Euro ödüyorum. Bu tabii ki çok çılgın bir bedel

Alman Express gazetesi Jakops'un bu açıklamaları için; "onun evin muhtemelen prenslikte bulunabilecek en ucuz evlerden birisi. Şehir merkezindeki dört odalı bir dairenin maliyeti ayda 60 bin avroya kadar çıkabiliyor" hatırlatması yaptı.
 

Güncellenme Tarihi : 31.8.2024 11:51

İLGİLİ HABERLER