Spor
  • 31.8.2024 11:45

Mario Hermoso'nun Galatasaray fedası!

Suudların 8-10 milyon euro'luk tekliflerini reddeden Mario Hermoso, 4.5-5 milyon Euro civarında bir rakama Galatasaraylı olacak.

Galatasaray'da stoper transferinde gözler bonservisi elinde olan Mario Hermoso'ya döndü... iddiaya göre İspanyol sol stoperle anlaşma tamam. Galatasaray'da yılda 4.5-5 milyon Euro arasında bir maaş almayı kabul etti.

3.77 MİLYON EURO KAZANIYORDU

İşin ilginç yanı Hermoso geçen sezon Atletico Madrid'de 3.77 milyon Euro kazanıyordu... İspanyol ekibi kendisine 4 milyon Euro civarında yeni bir sözleşme teklif etti. Kabul etmedi.

5 MİLYON EURO ÜZERİ MAAŞ

İspanyol Relevo'nın bir süre önce yayınladığı habere göre Mario Hermoso, takımdaki en yüksek maaşlı futbolculardan biri olarak ayrılma kararını kulüp yönetimine iletti. İspanyol oyuncu net 5 milyon euro'dan fazla maaş verebilecek köklü bir kulüp aradı.

8-10 MİLYON EURO'LARI REDDETTİ

Bu dönemde kendisine Suudi Arabistan'dan 8-10 milyon euro'luk çok daha yüksek teklifler geldi. Kabul etmedi. Aylardır aradığı teklifi alamadığı için Hermoso Galatasaray'a 5 milyon Euro'nun biraz üstünde bir rakama evet dedi.

Güncellenme Tarihi : 31.8.2024 11:48

İLGİLİ HABERLER