Gündem
  • 7.8.2024 09:40

Galatasaray'da 3 ayrılık yakın! Çılgın bonservis

Yeni isimleri katması için oyuncu satışı yapması gereken Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı Kırmızılı ekipte 3 ayrılığın yakın olduğu öğrenildi. Özellikle takımın yıldızı için İtalyan devinin Galatasaray’a dev bir bonservis ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. Yönetim, böyle bir astronomik teklif gelirse satışa onay vermeye hazır.

Şu an transferde mevcut bonservis limiti yaklaşık 2 milyon Euro civarında olduğu konuşulan Galatasaray’ın, kadrosuna yeni isimleri katması için oyuncu satışı yapması gerekiyor... İşte tam da bu gelişmelerin yaşandığı bir dönemde Galatasaray'da ayrılık iddiaları art arda gelmeye başladı.

Köhn'e Ruslar talip

Geçen sezonun devre arasında Hannover’den transfer edilen Derrick Köhn, sol bek pozisyonunda bir türlü Galatasaray’ın ilacı olamamıştı. Performansı beklentilerin altında kalan Köhn için Rus ekibi Spartak Moskova’nın Cim Bom’un kapısını çaldığı ve 8 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi.

Yeni teklif bekleniyor 
25 yaşındaki oyuncu için Cim Bom’un, Ruslar’ın teklifini biraz daha yükseltmesini talep ettiği konuşuluyor.

Zaha da listeye girdi

Teknik direktör Okan Buruk’un, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçından sonra gözden çıkardığı Wilfried Zaha, iyi bir teklif gelmesi halinde satılacaklar listesine girmişti.

Al Ittihad ilgileniyor

Suudi Arabistan’dan Al Ittihad’ın, Zaha için Aslan’a 5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın bu rakamı az bulduğu ve Fildişi Sahilli yıldız için en az 10 milyon Euro istediği bildirildi.

Davinson Sanchez'e Napoli kancası

İtalya’dan Aslan’a, Davinson Sanchez için süper bir teklif geleceği öğrenildi. Çizme basınında çıkan haberlere göre COPA America öncesi Galatasaray’a, Sanchez’i transfer etmek için 25 milyon Euro civarında bir teklif yapan Napoli, bu rakamı bir hayli artırdı.

Conte ısrarla istiyor

Alınan bilgiye göre yeni sezon öncesi takımın başına Antonio Conte’yi getiren Maviler’in, Sanchez’i ısrarla istediği bildirildi. Normalde takımın kilit oyuncularından biri olan Kolombiyalı stoper bu bonservis bedelinin verilmesi durumunda Aslan’ın hemen satışına onay vermesi bekleniyor.

Nefes alma fırsatı

Eğer Cim Bom, 28 yaşındaki oyuncuyu bu fiyata satarsa, hem ekonomik anlamda nefes alma fırsatını yakalayacak hem de eksik bölgelerine transfer hamleleri yapabilecek.


 

Güncellenme Tarihi : 7.8.2024 09:44

İLGİLİ HABERLER