Spor
  • 16.10.2024 13:30

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz imzayı atıyor!

Trendyol Süper Lig'de bu sezon yoluna namağlup bir şekilde devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı-kırmızılı takımın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda büyük rol oynayan ve transfer teklifleri alan milli oyuncu Barış Alper Yılmaz, yeni imzayı atıyor... İşte genç oyuncunun serbest kalma maddesi ve yeni maaşı...

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupalı kulüplerin de dikkatini çeken Barış Alper Yılmaz ve yönetim masaya oturacak. İşte yıldız oyuncunun yeni maaşı ve serbest kalma maddesi...

Son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, bu sezon da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ligde namağlup lider olan Cimbom bu hafta deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde de 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Cimbom'da gözler Barış Alper Yılmaz'da...

BARIŞ ALPER YILMAZ İMZAYI ATIYOR

Takımda gösterdiği performansla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz ile Galatasaray arasında imzalanacak olan yeni sözleşmenin detayları yavaş yavaş belli oluyor.

Fanatik'in haberine göre; tarafların milli ara öncesinde yaptıkları son görüşmede anlaşmaya vardığı ve imzalar için devre arasının beklenmesinin planlandığı ifade edildi.

İLK SEZON 1.7 MİLYON EURO

Buna göre Barış Alper'e ciddi anlamda bir zam yapılması söz konusu. Sarı-kırmızılı yönetim, 4 yıllık mutabakat sağladığı 24 yaşındaki milli futbolcuya ilk sezon için 1.7 milyon Euro ödeme yapacak.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2024 13:32

İLGİLİ HABERLER