Spor
  • 16.10.2024 13:38

Ne Ronaldo ne Haaland! Uluslar Ligi'nde gol kralı Kerem Aktürkoğlu...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında A Milli Futbol Takımımız konuk olduğu İzlanda'yı 4-2'lik skorla mağlup ederken mücadeleyi kazanarak grupta namağlup liderliğini sürdüren Türkiye'nin zaferi dünya basınında da geniş yer bulmuştu. Maça damga vuran isimlerden milli yıldızımız Kerem Aktürkoğlu ise gol krallığında Cristiano Ronaldo ve Erling Haaland'ı geride bıraktı...

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor... Deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup ettiğimiz karşılaşma sonrası son dönemde Benfica formasıyla da övgü yağmuruna tutulan milli yıldızımız Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'yı sallamaya devam ediyor. Öyle ki, Milli futbolcu, karşılaşmada attığı golle Cristiano Ronaldo ve Erling Haaland gibi yıldızları geride bırakarak gol krallığı yarışında zirveye yerleşti. İşte detaylar...

Ne Ronaldo ne Haaland! Uluslar Ligi’nde gol kralı Kerem Aktürkoğlu...

İspanyol Marca gazetesi, zeminden kaynaklı futbolcuların rahat bir müsabaka oynayamadığından bahsederken, teknik direktör Vincenzo Montella'nın bütün oyuncuları maçın büyük bölümünde oyunda tuttuğundan bahsetti.

İspanyol Relevo da Arda Güler'in Real Madrid'de yedek kalmasına rağmen Türkiye Milli Takımı'nda 11'de oynamaya devam ettiği ve gösterdiği performansla ön plana çıkmayı sürdürdüğünü yazdı.

KEREM'E ÖVGÜ...

Arda'nın birkaç gün önce Karadağ maçının ardından, İzlanda karşısında da aynı rolü üstlenerek oynadığı futbolla dikkat çekmeye başardığı paylaşıldı. Portekiz basınından Sapo da Kerem Aktürkoğlu'nun milli takımın galibiyetinde bir kez daha belirleyici olduğunu yazdı.

Aktürkoğlu'ndan, Benfica'nın kanat oyuncusu olarak bahsedilirken, millilerin namağlup olarak puanını 10'a çıkardığını belirtti. Desporto Ao Minuto da Kerem Aktürkoğlu'nun gol sevincinden yola çıkarak, iyi performansını sadece Benfica'da değil, milli takımda da yapmaya devam ettiğini yazdı. Aktürkoğlu'nun, Türkiye'nin deplasmanda İzlanda'yı 4-2 mağlup ettiği maçta parladığını ve yaptığı asistin yanı sıra harika bir gol de attığını vurguladı.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2024 13:41

İLGİLİ HABERLER